Enterprise

ENTERPRISE Kantoorpakket

De Motherload. The Flagship. The Full Monty. The Fellowship of the Ring. The Plantship Enterprise: (bijna) alles wat we hebben. 30 planten, met de hand geselecteerd voor jouw kantoor of winkel. Geven je

Verzorging

De planten in het ENTERPRISE pakket zijn, net zoals alle planten in de EENMANSZAAK, STARTUP en SCALE-UP kantoorpakketten bijzonder eenvoudig qua verzorging. Geef hen elke week een beetje water, maar zorg dat de grond niet te nat is. Niet in de volle zon zetten, op een afstandje van het raam is perfect!

Specificaties

Het ENTERPRISE kantoorpakket bestaat uit 18 kamerplanten: 6 Calathea’s: een Flamestar, een Majestica Whitestar, een Medallion en een Ornata, een Triostar en een Warscewiczii. Daarna een Strelizia, een Monstera Pertusum en een Philodendron Laciniatum, een Dypsis Lutescens, een Chamaedorea Elegans en een Schefflera Elegantissima. Twee Sansevieria’s: de Katana Mikado en de Straight (mijn favoriet) en we sluiten af met 2 Ficus Benghalensis Audrey gevlochten en 2 Ficus Elastica Burgundy gevlochten. Daarnaast zitten er in dit kantoorpakket ook 12 vetplanten 2 Crassula Arborencens, 2 Crassula Summersets, 2 Crassula Horntrees, een Echevaria Pink Edge, een Echevaria Red Tip, een Sedum Rubrotintum Rosea, een Aloe Peglare, een Aloe Flow en een Perl von Nurnberg. Een hoop namen, maar nog 100 keer zo impressionant als ze in je kantoor staan!

Kies uit een zwarte, witte of taupe pottenset, uiteraard aan een voordeelprijs. Je krijgt alle potten meegestuurd met het plantenpakket. Natuurlijk kun je alle potten die in het gamma zitten gewoon apart mee bestellen.

Wil je een kleiner pakket, dat kan ook. Kies dan voor de EENMANSZAAK of een STARTUP. Groter? Geen probleem! Ik stel je graag de ENTERPRISE voor!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Enterprise” te beoordelen