Rechtstreeks van de kweker

De plantjes op Plantiful komen recht van onze Belgische kweker

Op Plantiful.be proberen we ons te onderscheiden van andere webshops en grote tuincentra door vetplanten en cactussen aan te bieden die recht van de kweker komen. En dat maakt echt het verschil op vlak van kwaliteit voor onze planten en voor de producten die jij toegestuurd krijgt.

Jouw gekozen plantjes worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze kweker. Speciaal voor jou!

Vers van de pers

Pas nadat jij je online bestelling plaatst, zullen de bestelde plantjes opgehaald worden uit de serres van onze Belgische kweker. Daardoor worden je plantjes zo lang mogelijk in de beste omstandigheden bewaard. En daar profiteer jij mee van, want:

Als je bij Plantiful.be bestelt, kan je er zeker van zijn dat we al het nodige doen om jouw plantjes onbeschadigd te laten leveren:

  • De plantjes zijn in optimale conditie, fris en fel van kleur. De mooiste in hun soort.
  • De plantjes zijn nog onbeschadigd, want ze hebben geen lang transport naar de groothandel ondergaan (en dus ook geen transport van de groothandel naar de winkel).
  • De plantjes zijn onbeschadigd, want ze zijn niet door tientallen mensen vastgenomen in een groot tuincentrum.
  • De plantjes zijn onbeschadigd, want ze staan geen dagen / weken / maanden in de winkel (in minder goede omstandigheden).
  • We zijn volledig op de hoogte van het teeltproces. Daarom kunnen we ook garanderen dat de plantjes op een zo ecologisch mogelijke manier geteeld zijn, met een minimum aan pesticiden. Allemaal te danken aan een goede Belgische kweker.

Steun de lokale economie

Bovendien steun je de lokale economie want alle plantjes worden in België geteeld.
(En dat is ook nog eens goed voor het milieu dankzij een vrachtwagen minder op de baan).

Wist je zelfs al dat je bestelling bij Plantiful met de grootste zorg en een speciale aangepaste verpakking verzonden wordt? Zo ben je zeker dat je plantjes onbeschadigd aankomen.
Lees alles over onze verzending.