GEBOORTEBEDANKJES

Mini plantjes als origineel geboortebedankje

Komt de geboorte van jullie kindje dichterbij? Proficiat! Maar dan sta je nu voor dezelfde keuze als iedere toekomstige ouder: welk geschenkje gaan we uitdelen bij de geboorte van onze kleine spruit? Gaan we voor klassieke suikerbonen of toch voor iets origineler en blijvend met een speciale betekenis?

Bereken nu je prijs Download de prijslijst
Vanaf: 19,90 incl. btw

Wil je echt origineel uit de hoek komen met een alternatief voor doopsuiker?

Al eens aan mini plantjes gedacht zoals mini vetplantjes en mini cactussen?

Deze mini plantjes van ongeveer 5,5 cm groot (diameter) worden voorzien van leuke houten plantenprikkers die, net zoals de doosjes van je suikerbonen, volledig personaliseerbaar zijn met de naam van jullie kindje, een kleine tekening/icoon of een leuke quote.

Ook de vorm van deze plantenprikker is aanpasbaar: een hartje, een eenvoudige cirkel, een tekstballon, … Alle mogelijkheden bij jouw mini succulenten zijn bespreekbaar.

Download onze infobrochure met bijhorende prijslijst

 

Het voordeel van mini plantjes als geboortegeschenk?

Als we suikerbonen krijgen, zijn deze meestal al op tegen dat we thuis aankomen of blijven ze in de snoepkast liggen. Maar een mini plantje als aandenken voor de geboorte van jullie baby blijft maand na maand visueel zichtbaar, thuis bij vrienden en familie.

Mini succulenten, zoals mini vetplantjes en mini cactussen, hebben immers het voordeel dat ze met een minimum aan verzorging toch een zeer lange tijd blijven bloeien en groeien. Zo groeien de mini plantjes samen met jullie kersverse kindje voor lange tijd mee bij al jullie dierbaren. Mooi toch?!

Daarnaast worden de mini vetplantjes en mini cactussen bij Plantiful hand-picked gekozen uit de serres van onze Belgische kweker, zonder tussenstop in tuincentra of groothandel. Op die manier kunnen we je de mooiste mini plantjes van de beste kwaliteit garanderen. Onbeschadigde bladeren en mooie volle kleuren. Want jouw toekomstige baby verdient enkel het beste!

Overtuigd?
Download onze brochure met bijhorende prijslijst of neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb ik voldoende keuze aan mini plantjes?

Je hebt keuze uit verschillende mini plantjes maar wij adviseren meestal om een mix van verschillende mini vetplantjes of mini cactussen aan te bieden. Zo kan iedereen het plantje uitkiezen dat hij/zij het mooiste vinden.

Interesse? Download onze brochure met bijhorende prijslijst of neem vrijblijvend contact met ons op!

De meest memorabele geboortebedankjes dankzij plantenlabels!

De gepersonaliseerde houten labels en prikkers die we aanbieden bij onze mini plantjes worden gegraveerd met een persoonlijke boodschap.

Samen met jou vertalen we je boodschap naar een creatieve en mooie prikker of exclusief label bij je bestelde mini plantjes voor de geboorte van jouw kindje(s).

Enkele mogelijkheden: naam van jullie dochtertje/zoontje, gebruik van icoontjes, keuze van lettertype, vorm van kopje prikker, bedankje aan meter/peter, quote, …

Meer weten over mini plantjes als origineel geboortebedankje voor jullie gasten?

Download vrijblijvend onze informatiebrochure rond mini plantjes als geboortebedankje voor jullie gasten. Deze brochure bevat meer informatie over de verschillende mogelijkheden die we aanbieden met bijhorende prijslijst.
Zo kunnen jullie gasten meegenieten van jullie kleine wondertje dankzij de mini plantjes van Plantiful.

Download de brochure