PLANTIFUL VOOR BEDRIJVEN

Planten zijn goed voor mensen. En als ze goed zijn voor mensen , dan zijn ze ook goed voor bedrijven. Planten geven zuurstof, zorgen voor extra concentratie en maken je zaak ook nog eens supergezellig. 

Vraag een offerte aan

Kantoorplanten

Wil je het graag eenvoudig? Kies uit een van onze kantoorpakketten. Speciaal geselecteerd voor hun zuurstof-kwaliteiten en omdat ze het kantoor opvrolijken. Van eenmanszaak tot enterprise size.

Op zoek naar iets unieks, afgestemd op jouw werkomgeving? Vraag een offerte aan zodat BAS het perfecte plantenpakket kan samenstellen.

Doe je het liever zelf? Geen probleem! Alle kamerplanten, vetplanten, cactussen en sempervivums op de Plantiful website zijn meer dan geschikt als kantoorplant.

Wil je graag een collega in de bloemetjes zetten, of iemand een bedankje sturen? Kies dan voor de Plantiful cadeaubon of geef een VET, BEDANKT!. Gegarandeerd geapprecieerd!

Kies het Plantenpakket dat het best bij jouw zaak past!

Eenmanszaak

Ben je een starter? Of gewoon een klein kantoor? Dan is het eenmanszaak-pakket alles wat je nodig hebt. Ronja , Remy en Dypsi fleuren je kantoor op, zorgen voor voldoende zuurstof en maken ondertussen de boel gezellig!

  • Voor 1-3 medewerkers
  • Makkelijk te verzorgen

Vanaf €45,45 ex. btw

Bekijk het pakket

Startup

Je hebt al een groter kantoor, en wat mensen om mee voor de planten te zorgen? Patrice, Benji, Phil, Nouk, Albert, en  Bobonne staan te popelen om jouw zaak te laten groeien. 

  • Voor 3-10 medewerkers
  • Makkelijk te verzorgen

Vanaf 136,36 ex. btw

Bekijk het pakket

Scale-up

10 planten, speciaal geselecteerd voor de scale-ups. Makkelijk in onderhoud, zien er geweldig uit, moeiteloos te verzorgen. En zijn daarenboven nog eens goed voor de sfeer, de gezelligheid en spreekwoordelijke lijm tussen de collega’s. 

  • Voor 11-20 collega’s
  • Makkelijk te verzorgen

Vanaf €206,61 ex btw

Bekijk het pakket

Enterprise

De Motherload. The Flagship. The Full Monty. The Fellowship of the Ring. The Plantship Enterprise: alles wat we hebben. 30 planten voor jouw kantoor of winkel. 

  • Voor 20 en meer medewerkers
  • Makkelijk te verzorgen

Vanaf 495,86 ex. btw

Bekijk het pakket

MEER KANTOORGROEN NODIG?

Heb je meer kantoorplanten nodig dan er in het ENTERPRISE pakket zitten? Wil je de werkvloer omtoveren in een groene oase? Stuur BAS gerust een berichtje, hij helpt je graag verder!

Vraag een offerte aan

Geef een plant cadeau

Een collega viert een jubileum, of je wil je werknemer van de maand extra in de bloemetjes/plantjes zetten? Of gewoon zomaar, omdat het kan. 

Geef een digitale cadeaubon voor de Plantiful webshop en hij/zij kiest zelf welk groen er het best bij hen past. Ferme kamerplanten, vette plantjes of hippe cactussen, alles kan. 

Een cadeaubon word per email opgestuurd en is tot een jaar na aankoopdatum geldig. 

Cadeaubon bestellen

VET BEDANKT

Veel bedrijven hebben een lastige periode achter de rug: misschien moest je verplicht sluiten, kantoren dichthouden, ondertussen voor je klanten zorgen en je collega’s tevreden houden. Of misschien zat je wel aan de andere kant: sectoren waar het uiterste van iedereen gevraagd werd zoals retail en zorg

Om je collega’s te bedanken hebben we de “Vet, bedankt!”: miniplantjes in een mooi potje met een gepersonaliseerde prikker om al je collega’s te bedanken voor hun inzet. 

Stel je pakket zelf samen

Customer cases

Vito uit Mol bedankt alle collega’s

VITO is een Vlaamse onafhankelijke onderzoeksorganisatie op het gebied van cleantech en duurzame ontwikkeling. Hun [...]

Onderzoeksbureau Markteffect prikkelt klanten met activatiecampagne

Markteffect is hét full-service marktonderzoeksbureau dat bedrijven helpt met het verkrijgen van de inzichten die men [...]

Ferranti voorziet personeel met vetplantjes op hun bureau

Ferranti deelde vetplantjes van Plantiful uit na de jaarlijkse kick-off meeting van hun businessplan.De volgende [...]

DOMO voorziet klanten met vetplantjes als eindejaarsgeschenk

DOMO is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste Belgische merk in klein huishoudelektro.Met [...]

Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met plantjes

Begin september 2018 nam Carglass de intrek in een nieuw hoofdkantoor.Om de zo’n 230 medewerkers van het [...]

Secretary Plus zet alle medewerkers “in de plantjes”

Meertalige assistants selecteren, rekruteren, coachen en uitzenden. Dát is wat Secretary Plus, hr-specialist in management support, [...]

Productlancering Maria Nila

Mooi The Agency (Amsterdam) is een full service communicatiebureau, gespecialiseerd in fashion, beauty en lifestyle. Voor [...]

Samenwerking met SBS voor het nieuwe seizoen van De Mol

Eind februari verschenen her en der op TV-zender Vier cryptische boodschappen met de tekst “Heb [...]