Onderzoeksbureau Markteffect prikkelt klanten met activatiecampagne

Markteffect is hét full-service marktonderzoeksbureau dat bedrijven helpt met het verkrijgen van de inzichten die men nodig heeft om succesvol te zijn. Om klanten in de onderwijssector te (her)activeren waren ze op zoek naar een leuk extraatje om on top of mind te blijven. Samen met Plantiful werd een origineel concept uitgedacht: 3 mini cactusjes in volledig gepersonaliseerde kartonnen koffiebekertjes, verpakt in een trio-plantencup.

 De quotes op de bekertjes sloten perfect aan zowel bij de cactussen als de boodschap die Markteffect wilde uitdragen naar hun klanten: Let’s stick together, Looking sharp today, You’re so on point. 

Opvallende visibiliteit met gepersonaliseerde potjes

Markteffect koos voor de cactusjes van Plantiful als duurzaam relatiegeschenk. In tegenstelling tot andere gadgets die al snel in de lade of de prullenmand belanden, blijven onze vetplantjes en cactusjes al snel op de bureau of het vensterschap staan. 100% zichtbaarheid en… het doel van top-of-mind zijn is bereikt.

De mini cactussen werden dan ook geplant in gepersonaliseerde kartonnen koffiebekertjes.
Naast het logo van Markteffect bevatte ieder potje een leuke quote, in lijn met de mini cactussen:

  • Let’s stick together
  • Looking sharp today
  • You’re so on point

De plantjes werden geleverd in een set van drie.

De cactusjes hebben gelukkig niet al te veel verzorging nodig en kunnen meerdere weken (afhankelijk van de omstandigheden) zonder water. De onderhoudsploeg moet hierdoor niet iedere week alle plantjes verzorgen en water geven. Kleine tip: beter te weinig water dan te veel water.

Relatiegeschenken

Bij Plantiful kan je diverse vormen, maten en kleuren van vetplantjes en cactusjes vinden als relatiegeschenkEen origineel, maar vooral duurzaam, initiatief om je campagne te ondersteunen.

Als extra bonus zijn deze gepersonaliseerde relatiegeschenken ook nog eens 100% aftrekbaar.