Relatiegeschenken

Big ideas have small beginnings 

Mini plantjes als origineel relatiegeschenk

Als zaakvoerder is er ieder jaar wel een periode waarin je de mensen waarmee je elke dag zaken doet, wilt bedanken voor de fijne samenwerking. Of je nu een opendeurdag organiseert, de verjaardag van je zaak viert of de eindejaarsperiode er weer aan komt waarvoor je een leuk en betaalbaar gadget wilt om uit te delen aan je klanten, leveranciers of personeel.

Misschien wil je dit jaar wel eens iets anders geven dan een gepersonaliseerde balpen of USB-stick? Iets wat langer blijft en niet onmiddellijk in een schuif van de bureau belandt?

Wil je echt origineel uit de hoek komen met je relatiegeschenken?

Dan hebben wij voor jou mini plantjes in de vorm van mini vetplantjes en mini cactussen. De mini plantjes van ongeveer 5,5 cm (diameter) hebben als voordeel dat ze weinig onderhoud vergen en sterke overlevers zijn (net zoals uw zaak).

Wanneer je deze gadgets uitdeelt aan klanten, leveranciers of personeel is de kans dan ook zeer groot dat ze als decoratiestuk op hun bureau blijven staan voor de komende jaren. Samen met de bijhorende gepersonaliseerde prikker met uw logo, slogan of andere leuke quote is je visibiliteit voor lange tijd gegarandeerd aan een voordelige prijs.

Bovendien is de symbolische waarde toch ook mooi: de plantjes groeien samen met je zaak elke dag een beetje verder.

TIP: Naast onze mini plantjes kan je ook kiezen voor een levende pocket cactus als sleutelhanger met gepersonaliseerd houdertje. Deze houdertjes kunnen voorzien worden met jouw logo.

Heb ik voldoende keuze aan mini plantjes?

Bij Plantiful.be heb je keuze uit verschillende soorten mini vetplantjes en mini cactussen. Naargelang de gelegenheid van je actie doen we je graag een voorstel op maat van welke plantjes je het beste kan gebruiken bij welke marketingcampagne. Er zijn namelijk zoveel mooie en symbolische betekenissen gekoppeld aan deze mini plantjes.

De vetplanten en cactussen van Plantiful worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker, zonder tussenstop in tuincentra of groothandel. Op deze manier kunnen we onze klanten de mooiste plantjes van de beste kwaliteit garanderen. Onberispelijke kwaliteit is toch ook immers het imago van uw zaak, nietwaar?

Interesse in een origineel relatiegeschenk? Contacteer ons voor meer informatie!

Een exclusieve branding opportuniteit met custom plantenlabels!

De gepersonaliseerde houten labels en prikkers die we aanbieden bij onze mini plantjes worden voorzien met een custom boodschap.

Samen met jou vertalen we je briefing naar een passend en creatief resultaat.
De kwalitatieve houten plantenlabels worden gegraveerd met de exclusieve branding van jouw bedrijf of merk.
De labels kunnen voorzien worden van je logo, een specifieke quote, naam medewerker, …

Mini plantjes in praktische plantencups

Wil je graag mini vetplantjes en cactusjes uitdelen in een handige beschermende & draagbare cup?
Zo kan je de mini plantjes eenvoudig uitdelen of toevoegen aan je goodiebag.
Dat is mogelijk via de plantencups van Plantiful.

Plantjes als relatiegeschenk zijn 100% aftrekbaar

Voor relatiegeschenken lager dan € 50 / stuk (excl. btw), is de btw 100% aftrekbaar.
De kost van de plant op zich is slechts voor 50% aftrekbaar.

Echter, wanneer de relatiegeschenken gepersonaliseerd worden (bijvoorbeeld door je logo of slogan te laten graveren op onze bijhorende houten plantenlabels), dan gelden deze geschenken als promotiemateriaal, waardoor alles weer 100% aftrekbaar wordt.

Een plantje als relatiegeschenk is dus niet enkel goed voor het milieu, maar ook goed voor je boekhouding!

Wil je graag meer weten hierover?
Lees het op onze blog!

Wist je dat vetplanten en cactussen regelmatig worden gebruikt als leuke attentie om het eigen personeel en de trouwe klanten in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten?
Ontdek enkele cases in de kijker.

Case: DOMO voorziet klanten met vetplantjes van Plantiful als eindejaarsgeschenk.

Case: Marktonderzoeksbureau Markteffect prikkelt klanten met activatiecampagne.

Case: Secretary Plus zet 650 medewerkers “in de plantjes” tijdens hun event.

Meer weten over mini plantjes als origineel relatiegeschenk?

Of het nu voor een creatieve marketingcampagne is, of de jaarlijkse dag van de klant komt er weer aan, de feestdagen zijn in het land of eender welke andere gelegenheid, mini cactussen en mini plantjes zijn altijd een goed idee als gepersonaliseerd geschenk om uit te delen als “gadget”.

Heb je een idee dat je verder wilt doorpraten, of je wilt meer weten over de mogelijkheden van personalisatie met het logo van jouw zaak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via hello@plantiful.be of via het contactformulier. Vermeld het aantal stuks dat je denkt nodig te hebben en eventuele ideeën die je reeds hebt. We denken bij Plantiful graag met je mee over de mogelijkheden om je bedrijf zo origineel mogelijk in de kijker te zetten.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend