COMMUNIEBEDANKJES

Mini plantjes als origineel communie bedankje

Het voorjaar is de typische periode van communiefeesten & lentefeesten. Doet jullie zoon of dochter dit jaar zijn/haar communie of lentefeest, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar een blijvend en origineel bedankje voor de gasten van jullie feest.

Traditioneel wordt er een leuke foto van jullie oogappel meegegeven aan de gasten als bedankje voor aanwezigheid op het communie- of lentefeest. Al dan niet vergezeld met een lekker zakje snoep. Jammer genoeg is al die zoetigheid is niet zo gezond voor nonkel Jos zijn diabetes, laat staan voor onze lieve grootmoeder die reeds al haar tandjes is kwijtgeraakt.

Dan zetten we de zoektocht maar verder.
Misschien ben je wel op zoek naar een origineel bedankje voor de gasten op jullie feest?
Bij Plantiful kan je een leuke mix van kleine vetplantjes of kleine cactusjes kopen, voorzien van bijhorend potje. Deze mini plantjes zijn eenvoudig in verzorging, zien er heel erg leuk uit, en kunnen maanden tot jaren blijven groeien bij de gasten thuis als aandenken van het leuke lentefeest of communiefeest van jullie zoon of dochter.

Met deze leuke mix van mini vetplantjes & mini cactusjes die klaar staan voor jouw gasten, steel je als gastheer/vrouw zeker de show met een origineel communie cadeau.

Bestel je communiebedankjes Contacteer ons voor communiebedankjes

Wil je echt origineel uit de hoek komen met je communie bedankjes?

Al eens aan mini plantjes gedacht zoals mini vetplantjes en mini cactussen?

Kleine plantjes (diameter 5,5 cm) als origineel communie cadeau voor jullie gasten zijn niet alleen betaalbaar, maar ze bezorgen je gasten nadien nog lang plezier. Mits de juiste (beperkte) verzorging blijven de plantjes jaar na jaar in leven.

Bovendien voorzien we elk plantje (indien gewenst) van een stijlvol houten prikkertje dat volledig te personaliseren is met jullie boodschap. Zo kunnen we de naam van jouw communiecant, datum van het feest en/of een leuke quote graveren op dit gepersonaliseerde plantenprikkertje. Ook de vorm is volledig vrij te kiezen: een cirkeltje, een hartje, een tekstballonnetje of bijna elke andere vorm die je in gedacht hebt.

Configureer jouw plantenpakket

Heb ik voldoende keuze aan mini plantjes?

Naast de mini cactusjes heb je ook keuze uit verschillende soorten mini vetplantjes.

Ervaring leert echter dat de meeste mensen het liefst een mix van verschillende soorten mini succulenten kiezen, zodat iedereen het mini plantje kan uitkiezen dat hij/zij het mooiste vindt.

Onze mini vetplanten en mini cactussen worden hand-picked gekozen uit de serres van onze Belgische kweker, zonder tussenstop in tuincentra of groothandel. Op deze manier kunnen we jullie de mooiste plantjes van de beste kwaliteit aanbieden.

Interesse in mini plantjes als bedankje voor communie of lentefeest?

Communieplantjes bestellen

Pro tip voor bijpassende tafeldecoratie op jouw feest 

Onze bijpassende vetplanten & cactussen vormen een zeer leuk en accent als decoratie op jouw feesttafels tijdens de communie of het lentefeest!
Laat je gasten al volop mee genieten van deze plantjes, zodat ze na het communie- of lentefeest een bijpassend mini plantje mee naar huis kunnen nemen als blijvende herinnering.

Zo worden jouw communie bedankjes volledig mee opgenomen in het afgewerkte totaalplaatje van jouw feest. Ik zie het al helemaal voor me! Jij toch ook?

De meest memorabele communie bedankjes dankzij plantenlabels!

De mini plantjes worden, indien gewenst, voorzien van authentieke houten plantenlabels die je kan personaliseren met de naam van het feestvarken, eventueel voorzien van de bijhorende datum of een kleine tekening/symbool/quote. 

Samen met jou vertalen we je boodschap naar een creatieve en mooie prikker of exclusief label bij je bestelde mini plantjes als origineel aandenken voor je gasten na het communiefeest.

Configureer nu jouw plantenpakket
Vanaf: 19,90 incl. btw

Meer weten over mini plantjes als origineel communie bedankje voor jullie gasten?

Neem dan contact met ons op via hello@plantiful.be of via het contactformulier.

Vermeld hierbij zeker eventjes het aantal stuks dat je denkt nodig te hebben en eventueel of je een specifieke voorkeur hebt voor mini vetplantjes en/of cactusjespotje en/of plantenprikkertje.

We doen je met plezier een vrijblijvend voorstel op maat voor dit bijzondere bedankje op jullie communie- of lentefeest.

Communieplantjes bestellen