Secretary Plus zet alle medewerkers “in de plantjes”

Meertalige assistants selecteren, rekruteren, coachen en uitzenden. Dát is wat Secretary Plus, hr-specialist in management support, al 25 jaar lang doet.

In het kader van Management Assistant Day werden 650 medewerkers en uitzendkrachten van Secretary Plus flink verwend. Tijdens het Management Assistant Day event (georganiseerd door Secretary Plus) kreeg iedere medewerker een goodiebag met daarin een vetplant of cactus van Plantiful. Uiteraard met een bijhorende trendy bloempot. Ideaal voor een extra streepje groen op de bureau, of gewoon thuis natuurlijk.

Ieder plantje werd ook voorzien met een gepersonaliseerd houten plantenlabel, gegraveerd met een leuke ludieke quote zoals “Let’s grow old together”.

Om het uitdelen vlot te laten verlopen leverde Plantiful alle vetplantjes en cactussen in handige draagbare plantencups. Zo raakten de planten niet beschadigd in de goodiebag.

Daarnaast zat bij elke plant ook een kaartje met de verzorgingsinstructies voor het plantje, volledig gepersonaliseerd met het logo van Secretary Plus.

Het event zelf was een groot succes, maar het echte nagenieten kon nog lang nadien gebeuren met de onderhoudsvriendelijke vetplantjes en cactussen van Plantiful.

Met dank aan Frederick Van Grootel voor de foto’s. (www.fredanderick.be)

 Onze medewerkers waren suuuper enthousiast.
We willen jullie bedanken voor de leuke samenwerking! 

Cleo - Online Marketeer at Bright Plus | Social Media | Digital Marketing | HR | e-Recruitment / Bright Plus