Mini-plantjes als origineel geboortebedankje?

Mini-vetplantjes & mini-cactussen als originele vervanger voor doopsuiker & geboortebedankjes

Met de geboorte van je kleine spruit in aantocht overvalt je vast en zeker ook de vraag: Wat gaan we in godsnaam als geboortebedankje met onze gasten meegeven? Al gauw zien we de meeste ouders bij klassieke suikerbonen of een standaard zakje snoep terechtkomen.

Maar het kan ook origineler! En origineel hoeft deze keer niet synoniem voor duur of tijdrovend te zijn. Wat dacht je namelijk van een mini-vetplantje of mini-cactus als waardig alternatief voor doopsuiker? Je komt net dat tikkeltje origineler uit de hoek en je geeft je gasten een bedankje bij de geboorte mee waar ze nog lang van kunnen nagenieten.

Waarom precies een mini-vetplantje of mini-cactus als geboortebedankje?

Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig. Nergens vind je een mini kamerplant die telkens weer gezellig groen voor de dag komt en op gebied van onderhoud tot de gemakkelijkste kamerplanten op deze aardkluit behoort.

Laat je groene vingers dus maar thuis want een mini-vetplantje of mini-cactus heeft aan enkele druppels water genoeg om luilekker door het leven te gaan en om het interieur van jouw familie en vrienden met een streepje groen op te fleuren. Voeg daar nog het feit aan toe dat het mini-plantje op deze manier een eeuwigheid meegaat en de keuze voor een geboortebedankje is ongetwijfeld gemaakt!

De geboorte van je kindje krijgt op deze manier immers een vast plekje in het geheugen en de woonkamer van je vrienden, kennissen of familie. Zo weet je meteen waarom, alvast voor ons, suikerbonen bij een geboorte voltooid verleden tijd zijn en een mini-vetplantje of mini-cactus het ideale bedankje vormen voor doopsuiker!

Leuk extra weetje!

Ben je toch nog niet volledig overtuigd van dit originele geboortebedankje?

Dan helpt dit weetje alvast bij het maken van een goede keuze!

Een populair mini-vetplantje bij de geboorte is de Echeveria Opalina. Deze populariteit als geboortebedankje heeft het vetplantje zeker niet gestolen, aangezien de blaadjes wel heel veel weg hebben van suikerbonen

Kijken mag… Maar opeten niet! ?

Echeveria vetplanten

Jerry

23,00 incl. btw

Interesse in een origineel alternatief voor doopsuiker?

Bekijk de Plantiful geboortebedankjes

Of download meteen de brochure met prijslijst