Geboortebedankjes

Watch me grow 

Mini plantjes als origineel geboortebedankje

Komt de geboorte van jullie kindje naderbij? Proficiat!
Maar dan sta je nu voor dezelfde keuze als iedere toekomstige ouder: welk geschenkje gaan we uitdelen bij de geboorte van onze kleine spruit?
Gaan we voor klassieke suikerbonen of toch voor iets origineler en blijvend met een speciale betekenis?

Wil je echt origineel uit de hoek komen met een alternatief voor doopsuiker?

Al eens aan mini plantjes gedacht zoals mini vetplantjes en mini cactussen?

Deze mini plantjes van ongeveer 5,5 cm groot (diameter) worden voorzien van leuke houten plantenprikkers die, net zoals de doosjes van je suikerbonen, volledig personaliseerbaar zijn met de naam van jullie kindje, een kleine tekening/icoon of een leuke quote.

Ook de vorm van deze plantenprikker is aanpasbaar: een hartje, een eenvoudige cirkel, een tekstballon, … Alle mogelijkheden bij jouw mini succulenten zijn bespreekbaar.

TIP: Naast onze mini plantjes kan je ook kiezen voor een levend pocket cactusje als sleutelhanger met gepersonaliseerd houdertje. Deze houdertjes kunnen voorzien worden met de naam van jouw kindje en een bijkomende boodschap.

Het voordeel van mini plantjes als geboortegeschenk?

Als we suikerbonen krijgen, zijn deze meestal al op tegen dat we thuis aankomen of blijven ze in de snoepkast liggen. Maar een mini plantje als aandenken voor de geboorte van jullie baby blijft maand na maand visueel zichtbaar, thuis bij vrienden en familie.

Mini succulenten, zoals mini vetplantjes en mini cactussen, hebben immers het voordeel dat ze met een minimum aan verzorging toch een zeer lange tijd blijven bloeien en groeien. Zo groeien de mini plantjes samen met jullie kersverse kindje voor lange tijd mee bij al jullie dierbaren. Mooi toch?!

Daarnaast worden de mini vetplantjes en mini cactussen bij Plantiful hand-picked gekozen uit de serres van onze Belgische kweker, zonder tussenstop in tuincentra of groothandel. Op die manier kunnen we je de mooiste mini plantjes van de beste kwaliteit garanderen. Onbeschadigde bladeren en mooie volle kleuren. Want jouw toekomstige baby verdient enkel het beste!

Overtuigd? Contacteer ons voor jouw geboortebedankjes op maat!

Heb ik voldoende keuze aan mini plantjes?

Je hebt keuze uit verschillende mini plantjes maar wij adviseren meestal om een mix van verschillende mini vetplantjes of mini cactussen aan te bieden. Zo kan iedereen het plantje uitkiezen dat hij/zij het mooiste vinden.

PS: We hebben zelfs een plantje dat lijkt op suikerbonen! (Echeveria 5,5 cm – Louise in onderstaand voorbeeld)

Interesse? Contacteer ons voor meer informatie!

Plantiful + Hoshii = de meest memorabele geboortebedankjes!

De gepersonaliseerde houten labels en prikkers die we aanbieden bij onze mini plantjes zijn het gevolg van een intensieve samenwerking met Hoshii.

Hoshii is gespecialiseerd in exclusieve houten gadgets zoals houten wenskaarten of labels. Samen met Hoshii vertalen we jouw boodschap naar een creatieve en mooie prikker of exclusief label bij je bestelde mini plantjes voor de geboorte van jouw kindje(s).

Plantiful & Hoshii, dat is een samenwerking uit het juiste hout gesneden!

Meer weten over mini plantjes als bedankje & aandenken bij de geboorte?

Neem dan contact met ons op via hello@plantiful.be of via het contactformulier.

Vermeld hierbij zeker het aantal stuks dat je nodig hebt en of je al een specifieke voorkeur hebt voor mini vetplantjes en/of cactusjes, potje en/of plantenprikkertje.

We doen daarna graag een voorstel op maat om samen met jullie de leukste mini plantjes uit te delen.

Login

Lost your password?