Albert

Crassula Summerset

Met deze Crassula Summerset vetplant haal je niet alleen de zomer in huis, hij brengt je ook geluk! In Azië wordt deze plant gebruikt als traditioneel cadeau voor ondernemers. In veel bedrijven, winkels of restaurants zie je dan ook deze succulent nabij de inkom staan omdat deze geluk zou brengen. De  levendige groene bladeren staan symbool voor groei en vernieuwing, en lijken erg op “jade munten”, symbool van rijkdom en voorspoed. Deze succulent is dus een ideaal geschenk .

Verzorging


De Crassula Summerset heeft graag veel zon. Plaats hem dus in voldoende zonlicht. Bij te weinig zonlicht zal hij zijn rood-gele tinten verliezen.


Van de lente tot de herfst af en toe water geven. Laat steeds de grond volledig droog worden alvorens opnieuw water te geven. In de wintermaanden enkel water geven wanneer de bladeren tekenen van verschrompeling beginnen te tonen. De belangrijkste reden dat deze plant kan sterven is te veel water.

Alle details over onderhoud en verzorging kan je lezen op onze pagina verzorging.

Specificaties

1 + 1 gratis

Met deze Crassula Summerset vetplant haal je niet alleen de zomer in huis, hij brengt je ook geluk! In Azië wordt de plant gebruikt als traditioneel cadeau voor ondernemers. In veel bedrijven, winkels of restaurants zie je dan ook deze succulent nabij de inkom staan omdat deze geluk zou brengen. De  levendige groene bladeren staan symbool voor groei en vernieuwing, en lijken erg op “jade munten”, symbool van rijkdom en voorspoed. Deze succulent is dus een ideaal geschenk.

Voor de liefhebbers: deze “summerset succulent” is ook wel gekend onder de naam Crassula ovata f. variegata ‘Hummels Sunset’. De bladeren van deze kamerplant hebben niet alleen een leuke vorm, maar hebben naast de groene kleur, ook leuke gele en rode accenten.

Hoewel deze succulent in België geteeld is, is hij oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika.

Opgelet: planten zijn niet geschikt voor consumptie.

Planten zijn natuurlijke producten. De kleuren, tinten en felheid van de tinten kunnen afwijken van plant tot plant, en van seizoen tot seizoen.

Totale hoogte

Plantensoort

Kleur van de plant

Standplaats

,

Bloemen

Doorsnede pot

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Albert” te beoordelen