Lilly

Echeveria Lilacina

Lilly voor de vrienden, maar op haar identiteitskaart staat volluit Echeveria Lilacina. Deze succulent is ook wel gekend onder de naam Ghost Echeveria vanwege het witte mysterieuze poeder op de bladeren van deze vetplant. Schrik hoef je echter niet te hebben, want Lilly is een vriendelijk spookje!

Verzorging


Verlangt voldoende tot veel licht. Direct zonlicht hoeft niet.


Het is zeer belangrijk dat er nooit water op de bladeren of in de rozette blijft staan! Hiervan gaat de plant rotten en afsterven. Net zoals alle succulenten, beter te weinig water dan te veel. Geef de planten pas opnieuw een (beetje) water als de grond volledig droog is.


Verwijder afgestorven bladeren onderaan de plant zodat er ruimte komt voor nieuwe bladeren. Afgestorven bladeren die blijven hangen zorgen voor ziektes en rot.

Alle details over onderhoud en verzorging kan je lezen op onze pagina verzorging.

Specificaties

1 + 1 gratis

Lilly voor de vrienden, maar op haar identiteitskaart staat volluit Echeveria Lilacina. Deze succulent is ook wel gekend onder de naam Ghost Echeveria vanwege het witte mysterieuze poeder op de bladeren van deze succulent. Schrik hoef je echter niet te hebben, want Lilly is een vriendelijk spookje!

De bladeren van deze bijzondere succulent zijn zilver-grijs en lepelvorming (met puntje). Ze vormen samen een prachtige symetrische rozette, een wonder van moeder natuur! De plant is afkomstig van Mexico, maar gekweekt in België.

Opgelet: deze vetplant is niet geschikt voor consumptie.

Totale hoogte

Plantensoort

Kleur van de plant

Standplaats

Bloemen

Doorsnede pot

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lilly” te beoordelen