Pablo

Anacampseros rufescens variegata

Exclusief bij Plantiful! 

Met Pablo haal je een goochelaar in huis. Of een Chameleon. Het is maar hoe je het bekijkt. Deze kamerplant bestaat uit een mix van donkergroene en zeer felle lichtgroene blaadjes, met daartussen tal van roodgetinte blaadjes. Where is the magic? In fel licht zullen de blaadjes helemaal paars-roos kleuren. Een prachtig kleurspel van de natuur. Het spreekt voor zich dat deze plant dus veel zonlicht nodig heeft.

Verzorging


Verlangt voldoende tot veel licht.


Het is zeer belangrijk dat er nooit water op de bladeren of in de rozette blijft staan! Hiervan gaat de plant rotten en afsterven. Net zoals alle succulenten, beter te weinig water dan te veel. Geef de planten pas opnieuw een (beetje) water als de grond volledig droog is.


Verwijder afgestorven bladeren onderaan de plant zodat er ruimte komt voor nieuwe bladeren. Afgestorven bladeren die blijven hangen zorgen voor ziektes en rot.

Alle details over onderhoud en verzorging kan je lezen op onze pagina verzorging.

Specificaties

Met Pablo haal je een goochelaar in huis. Of een Chameleon. Het is maar hoe je het bekijkt. Deze kamerplant bestaat uit een mix van donkergroene en zeer felle lichtgroene blaadjes, met daartussen tal van roodgetinte blaadjes. Where is the magic? In fel licht zullen de blaadjes helemaal paars kleuren. Een prachtig kleurspel van de natuur. Het spreekt voor zich dat deze plant dus veel zonlicht nodig heeft.

Deze Anacampseros rufescens variegata is een typische vetplant die, mits de juiste verzorging, jaren oud kan worden en kan uitgroeien tot een grote plant.

Deze succulent is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika.
De vetplant heeft een doorsnede van 8,5cm doorsnede en is enkele centimeters hoog (exclusief pot).

Doorsnede pot

Totale hoogte

Plantensoort

Kleur van de plant

Standplaats

Bloemen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pablo” te beoordelen