Gustav

Staafcactus

Gustav is de ster van de Plantiful-familie. Gustav de staafcactus is ontzettend gewild en populair. Elke gezellige en hippe woning wilt Gustav in huis.  Met Gustav haal je een stoere cactus als kamerplant in huis.

 

Opgelet: de geleverde cactus kan afwijken van de foto. De beschikbaarheid van soorten, vormen en kleuren cactussen wisselt constant. We kiezen steeds de mooiste beschikbaar op dat moment voor je uit.

Verzorging


Een cactus heeft niet zoveel eisen qua licht. Hij verdraagt zowel weinig als veel licht. Plaats hem liever in de zomer niet in volle zon want dan kan hij verbranden.


Cactussen kunnen lang zonder water. Ook hier telt de regel, beter wat minder water dan wat meer water. In de zomermaanden moet je de cactus ongeveer 1 keer per maand water geven, in de wintermaanden slechts om de drie maanden. Laat steeds de grond volledig opdrogen, anders krijg je wortelrot.

Alle details over onderhoud en verzorging kan je lezen op onze pagina verzorging.

Specificaties

1 + 1 gratis

Moet jouw cactuscollectie in huis dringend uitgebreid worden? Waaaaat? Heb jij nog geen cactus in huis? Elke gezellige en hippe woning heeft tegenwoordig een cactus in huis. Of twee. Of drie. Of tien. Met deze cactus haal je een stoere cactus als kamerplant in huis.

Er zijn tientallen soorten en vormen van cactus cactus. Wanneer je deze plant bestelt kiezen wij voor jouw de mooiste cactus rechtstreeks uit de serres van onze Belgische kweker. Je kan dus niet kiezen voor één specifieke soort of vorm van cactus (de beschikbaarheid wijzigt voortdurend), maar we beloven dat je niet teleurgesteld zal zijn.

De cactus is gekweekt in België en heeft een grootte van ongeveer 10cm, exclusief pot.

De plant is beschikbaar in 2 formaten (potmaat): 8,5cm & 10,5cm doorsnede.

Opgelet: deze cactus is niet geschikt voor consumptie.

Totale hoogte

Plantensoort

Kleur van de plant

Standplaats

,

Bloemen

Doorsnede pot

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gustav” te beoordelen