Scale-up

SCALE-UP kantoorpakket

10 planten, speciaal geselecteerd voor de scale-ups. Makkelijk in onderhoud, zien er geweldig uit, moeiteloos te verzorgen. En zijn daarenboven nog eens goed voor de sfeer, de gezelligheid en spreekwoordelijke lijm tussen de collega’s.

  • Voor 11-20 collega’s
  • Makkelijk te verzorgen

Verzorging

De planten in het SCALE-UP pakket zijn bijzonder eenvoudig qua verzorging, net zoals alle planten in de EENMANSZAAK, STARTUP en ENTERPRISE plantenpakketten Geef hen elke week een beetje water, maar zorg dat de grond niet te nat is. Niet in de volle zon zetten, op een afstandje van het raam is perfect!

Specificaties

Het SCALE-UP kantoorpakket bestaat uit 6 ferme kamerplanten: 2 x Phlebodium Aureum Blue Star en 2 Ficus Elastica Burgundy gevlochten, een Strelizia, een Calathea Flamestar en 4 prachtige succulenten: een Aloe Flow, een Crassula Horntree, een Crassula Arborencens en een Echevaria Opalina.

Kies uit een zwarte, witte of taupe pottenset, uiteraard aan een voordeelprijs. Je krijgt de 10 potten meegestuurd met het plantenpakket. Natuurlijk kun je alle potten gewoon apart bestellen.

Wil je een kleiner pakket, kies dan voor de EENMANSZAAK of een STARTUP. Groter? Geen probleem! Ik stel je graag de ENTERPRISE voor!