Veelgestelde vragen

Jazeker! Vooral een zwangerschap kan veel onverwachte wendingen met zich meebrengen. Wanneer je, na het plaatsen van je bestelling, de leverdatum alsnog wil aanpassen, volstaat het om even contact met ons op te nemen. Meestal kunnen we je bestelling de eerstvolgende werkdag versturen.

Daar ben je uiteraard vrij in! Let wel op dat je stickers niet hoger zijn dan 3 cm en gemaakt zijn van kunststof. Door de conische vorm van de potjes gaan stickers hoger dan 3 cm en/of papieren stickers minder goed aan te brengen zijn. Je zal dan te maken hebben met ongewenste luchtbellen.

De kunststof stickers die wij leveren zijn extra klevend voor een mooi resultaat.

Jingle Bowl

Vetplantjes in een stijlvol, open terrarium.

Nieuw bij Plantiful: de Jingle Bowls! Akkoord, silly name, maar wel een geweldig nieuw lid van je plantenfamilie. 4 kleine vetplantjes in een glazen “vaas”, dat is zelfs voor de minst groen-minded persoon een makkie om te onderhouden. De vazen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd glas.

GRATIS geleverd in België.

58,00 incl. btw

De Jingle Bowl bestaat uit een open. terrarium met daarin 4 tot 5 succulentjes, naargelang de grootte van de plantjes. Je krijgt een mix van verschillende Echevarias en Crassulas. Daarnaast is de vaas gevuld met potgrond, steentjes en decoratieve takjes. De Jingle Bowl wordt op speciale manier verpakt zodat de planten, aarde en vaas niet beschadigd geraken tijdens het transport. Kies zelf of je de sfeervolle verlichting erbij neemt of niet. Een must voor elk interieur of kantoor.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jingle Bowl” te beoordelen