Hector

Echeveria Red Tip

Hector is stoer. Hector is niet alledaags. Hector houdt niet van normaal. Hector vindt groene bladeren maar saai. Daarom heeft Hector rode puntjes op het einde van zijn bladeren. Zo is Hector anders dan de anderen. Hector is rebels. Haal jij deze uitzonderlijke Echeveria Red Tip vetplant met bijhorende pot in huis?

Verzorging


Verlangt voldoende tot veel licht. Direct zonlicht hoeft niet.


Het is zeer belangrijk dat er nooit water op de bladeren of in de rozette blijft staan! Hiervan gaat de plant rotten en afsterven. Net zoals alle succulenten, beter te weinig water dan te veel. Geef de planten pas opnieuw een (beetje) water als de grond volledig droog is.


Verwijder afgestorven bladeren onderaan de plant zodat er ruimte komt voor nieuwe bladeren. Afgestorven bladeren die blijven hangen zorgen voor ziektes en rot.

Alle details over onderhoud en verzorging kan je lezen op onze pagina verzorging.

Specificaties

1 + 1 gratis

  1. Hector is stoer. Hector is niet alledaags. Hector houdt niet van normaal. Hector vindt groene bladeren maar saai. Daarom heeft Hector rode puntjes op het einde van zijn bladeren. Zo is Hector anders dan de anderen. Hector is rebels. Haal jij deze uitzonderlijke Echeveria Red Tip vetplant in huis?

Deze Echeveria Red Tip heeft zijn naam niet gestolen. De groene bladeren van deze succulent hebben rode puntjes op de uiteinden. Een subtiel maar oh zo mooi accent. De blaadjes zijn onderling stervormig geplaatst.
De succulent is gekweekt in België.

Opgelet: de plant is niet geschikt voor consumptie.

Totale hoogte

Plantensoort

Kleur van de plant

Standplaats

Bloemen

Doorsnede pot

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hector” te beoordelen