Gelegenheden & bedankjes

Little plants, big stories… 

Originele mini plantjes voor diverse gelegenheden

Naast het uitgebreide aanbod aan vetplantjes & cactussen die je online kan kopen op Plantiful.be, maken we ook graag een voorstel op maat voor jou als je op zoek bent naar originele cadeaus & bedankjes. Misschien heb je in het verleden zelf al eentje ontvangen als cadeautje, maar mini cactussen en mini vetplantjes zijn tegenwoordig ontzettend populair als origineel geschenk bij verschillende gelegenheden. Bovendien geef je niet gewoon een gadget dat snel in de kast terecht komt, maar een mini plantje geeft meer dan een jaar plezier, bijzondere herinneringen en visibiliteit! Puur genieten voor de ontvanger met een minimum aan verzorging.

Onze mini plantjes zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Je kan zowel het bijhorende potje (kleur en vorm) als mini plantje kiezen. Het aanbod van beschikbare plantjes varieert door het jaar naargelang beschikbaarheid, maar op onderstaande foto zie je alvast enkele van de vele mogelijkheden.
Bovendien kan je zelfs gepersonaliseerde labels of prikkers toevoegen met jouw custom-made boodschap!

Mini plantjes als doopsuiker

Baby op komst? Proficiat!

Heb je er al eens over nagedacht om het origineler aan te pakken dan standaard suikerbonen te geven aan vrienden en familie? Dat kan dankzij een mini cactus of mini vetplantje! Een bijzonder gebaar dat veel langer blijft en bovendien een mooie symbolische waarde heeft. Het mini plantje groeit, net zoals jullie kleine spruit, elke dag een beetje meer.

Bovendien kunnen we de geboortebedankjes ook personaliseren met de naam van jullie baby en eventueel voorzien van een bijhorend icoontje of quote.

Meer weten over mini plantjes als aandenken bij de geboorte?

Mini plantjes als origineel aandenken bij jullie huwelijk

Wil je jouw gasten op jullie huwelijksfeest ‘s avonds een leuk aandenken mee naar huis geven?

Al eens aan een mini cactus of mini vetplantje gedacht als huwelijksbedankje? Een mooie symbolische waarde, want net zoals jullie liefde voor elkaar elke dag nog groeit, groeien ook alle plantjes bij jullie gasten iedere dag verder, samen met hun liefde en vriendschap voor jullie. Let love grow en geef mini plantjes als aandenken aan jullie gasten tijdens het trouwfeest.

Wil jij ook mini plantjes voor jullie gasten op het huwelijksfeest?

Mini vetplantjes en mini cactussen als relatiegeschenk

Is het in jouw bedrijf of winkel ook elke dag opnieuw “Dag van de klant”? Of wil je klanten of personeel eens flink in de bloemetjes zetten? Mini vetplanten en mini cactussen zijn in dit geval het ideale relatiegeschenk om uit te delen aan uw zakenrelaties.

De mooie mini plantjes, al dan niet gepersonaliseerd met uw logo, belanden al snel als decoratiestuk op de bureau van je klant i.p.v. in de vuilbak. Een bijzonder gebaar en een leuk gadget dat zijn waarde lang behoudt!

Op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau voor uw bedrijf?

Gepersonaliseerde geschenken voor een speciale gelegenheid

Voor elke gelegenheid kunnen we jouw mini plant gadgets personaliseren met een houten plantenprikker op maat.

Als je reeds bij Plantiful.be online vetplanten hebt gekocht, zal je al gemerkt hebben dat bij jouw kamerplant een kleine houten prikker steekt met een leuke quote. Deze plantenprikkers kunnen gepersonaliseerd worden met een naam, een quote of zelfs een logo.

Ook het formaat en de vorm van de prikkers is te personaliseren. Zo kunnen we de plantenprikker in hartjesvorm, tekstballon of eender welke andere vorm die je wil laten snijden en laseren.

Van een origineel en creatief geschenk gesproken!

Een voorstel op maat?

Wil je graag mini plantjes of mini cactussen inzetten als origineel en blijvend cadeau voor je gasten, personeel of klanten?

Neem dan contact op met ons via hello@plantiful.be of via de contactpagina. Vermeld de gelegenheid, het aantal stuks dat je in gedachte hebt en of je al een voorkeur hebt voor een specifieke mini plant, pot en/of plantenprikker.

We nemen daarna zo snel mogelijk weer contact met je op om alle mogelijkheden in detail door te praten en je een correct prijsvoorstel te bezorgen!

Onze succulenten en cactussen worden steeds hand-picked gekozen uit de serres van onze Belgische kweker. Zo ben je zeker van de mooiste mini plantjes met de beste kwaliteit.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend