Pascale

Rhipsalis Cassutha of Koraalcactus

Pascale is een ijzersterke kamerplant die tegen een stootje kan en ze is een veilige keuze voor elk interieur of kantoor. Met haar uitstraling en frisgroene kleur valt deze plant bij iedereen in de smaak. Kan bijna overal in huis worden neergezet als de plaats maar niet te donker is. Pascale heeft, net als Carmen en Bieke, een potmaat van 12 cm.

Verzorging


Pascale voelt zich overal thuis, behalve in donkere ruimtes of in fel zonlicht. Geef haar wat indirect zonlicht en ze is perfect tevreden.


Ook qua water is Pascale niet echt veeleisend. Zorg ervoor dat de wortels niet te nat staan en geef regelmatig een klein beetje water.

Specificaties

Nieuw bij Plantiful in 2021: hangplanten: hangende kamerplanten die je apart of met een hanger kunt bestellen. Kies voor Carmen (Muehlenbeckia Complexa), Bieke (een Parthenocissus Inserta of Valse Wingerd) of Pascale (een Rhipsalis Cassutha of Koraalcactus).

Wil je een maatje groter? We hebben Xavier – een Platycerium bifurcatum  of Hertshoornvaren, Balthazar – de Aeschynanthus Japhrolepis en Dimitri, een Aeschynanthus Marmoratus voor jou in de aanbieding!

Uiteraard geen hangplanten zonder hanger: kies voor de hippe lichtarmaturen  Clement, Sylvain en Dave (of kies ze allemaal met Swa), de melodieuze macramés Nicole en Hugo, die maar al te graag de show stelen, en de Woodies (WoodY, WoodII en Fenix), degelijke houten hangers die in bijna elk interieur passen.

Doorsnede pot

Binnen- of buitenplant

Totale hoogte

Inclusief sierpot

Pot kleur

, , , , ,

Pot materiaal

Kleur van de plant

Luchtzuiverend

Plantensoort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pascale” te beoordelen