Clement

Vierkant lichtarmatuur inclusief hangplant en kleurrijke keramische pot

Maak kennis met Clement, de vierkante van 3 broers die graag je huiskamer met veel stijl komen opleuken. Met zijn opvallend uiterlijk () brengen meteen sfeer in huis: een goudkleurige, geometrische lichtarmatuur met een ferme hangplant in een kleurige pot erbij. Vinde gij mijn plant niet te klein in deze lamp?

Meer van de familie leren kennen? Kijk snel op de hangplanten-pagina!

 

Verzorging

Kijk voor de verzorgingstips van Clement, Sylvain of Dave op de pagina van het plantje dat je kiest: Carmen, Pascale of Bieke.

Specificaties

Clement is een goudkleurige hanglamp met een zwart strijkijzersnoer van 1m en een lampenfitting geschikt voor lampen van het type E27.

Kies uit 6 verschillende kleuren potten en 3 verschillende planten: Muehlenbeckia Complexa, Parthenocissus Inserta of een Rhipsalis Cassutha.

Maak je set helemaal compleet met een vintage Edison LED-lamp. Deze lamp heeft een stralingshoek van 360 graden, wat zorgt voor een zeer gespreid licht. Hierdoor kan met één lamp een groot oppervlak belicht worden. De lamp heeft een warm witte lichtkleur (2200K) en een standaard E27 fitting. Edison LED-lampen zijn optioneel verkrijgbaar.

Doorsnede pot

Binnen- of buitenplant

Totale hoogte

Inclusief sierpot

Pot kleur

, , , , ,

Pot materiaal

Kleur van de plant

Luchtzuiverend

Plantensoort

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clement” te beoordelen