Dimitri

Aeschynanthus Marmoratus

Dimitri mag zeker niet ontbreken in je huiskamer. Deze hangplant krijgt leuke rode bloemetjes die lijken op kleine lipstickjes! In de natuur groeit Dimitri tegen een boom naar boven, in je huiskamer fungeert hij het best als hangplant. Dimitri is, net als Xavier en Balthazar, beschikbaar in potmaat 17.

Verzorging


Geen volle zon maar wel veel indirect licht en door glas gefilterd zonlicht. Wel opletten voor rondvliegende ballen met dat glas.


Tijdens de zomer de potaarde matig vochtig houden. Regelmatig nevelen bij warm weer of hoge temperaturen.De rest van het jaar droog houden. Dimitri is geen moeilijke klant.

Specificaties

Nieuw bij Plantiful in 2021: hangplanten: hangende kamerplanten die je apart of met een hanger kunt bestellen. Kies voor Carmen (Muehlenbeckia Complexa), Bieke (een Parthenocissus Inserta of Valse Wingerd) of Pascale (een Rhipsalis Cassutha of Koraalcactus).

Wil je een maatje groter? We hebben Xavier – een Platycerium bifurcatum  of Hertshoornvaren, Balthazar – de Aeschynanthus Japhrolepis en Dimitri, een Aeschynanthus Marmoratus voor jou in de aanbieding!

Uiteraard geen hangplanten zonder hanger: kies voor de hippe lichtarmaturen  Clement, Sylvain en Dave (of kies ze allemaal met Swa), de melodieuze macramés Nicole en Hugo, die maar al te graag de show stelen, en de Woodies (WoodY, WoodII en Fenix), degelijke houten hangers die in bijna elk interieur passen.

Doorsnede pot

Binnen- of buitenplant

Totale hoogte

Inclusief sierpot

Pot kleur

, , , , ,

Pot materiaal

Kleur van de plant

Luchtzuiverend

Plantensoort

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dimitri” te beoordelen