Kevin

Anthurium Red Champion of Flamingoplant met bijhorende pot met liefdevolle quote

Welkom Kevin, de Anthurium of Flamingoplant. Kevin dankt zijn bijnaam aan zijn paradijselijke uitstraling, en aan de rode bloemen. Sommigen durven ook wel eens iets zeggen over de vorm van de bladeren en de rechtopstaande kolf. Maar da’s voor interpretatie vatbaar. Schijnt het. Anyway, Kevin is een fantastische aanwinst voor elke huiskamer of elk kantoor!

Wist je dat de naam Kevin niet 1, maar 3 liefde-gerelateerde betekenissen heeft? Kevin betekent namelijk ‘knap’, ‘aardig’ en ‘geliefde’. Een ware romanticus in spe dus!

Verzorging


Deze mooie Flamingoplant is oersterk en onwijs makkelijk om te verzorgen. Zolang je hem uit direct zonlicht houdt, maakt het deze plant niet veel uit. Zowel een lichte, als een plek in de halfschaduw is allebei prima!


Geef de kamerplant eens keer per week wat water, in de zomer iets vaker.

Specificaties

Zuurstofrijk

Kevin, De Anthurium ‘Royal Champion’ is een bloeiende kamerplant met rode bloemen. De bijnaam ‘Flamingoplant’ heeft Kevin te danken aan de opvallende bloemen. Er zijn inmiddels meer dan 500 soorten Anthuriums bekend. Een plant die prima kan vertoeven in de woonkamer.

De Anthurium komt in de natuur veelal voor in de regenwouden van Zuid-Amerika. Geef deze plant een lichte standplaats en direct zonlicht vermijden. Eenmaal per week handwarm water geven. ‘s Winters wat minder en in de zomer wat meer. Zet de plant niet in een tochtige ruimte of plek waar de temperatuur onder de 16 graden komt. Haal de uitgebloeide bloemen weg.

Doorsnede pot

Binnen- of buitenplant

Totale hoogte

Inclusief sierpot

Pot kleur

Pot materiaal

Kleur van de plant

Luchtzuiverend

Plantensoort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kevin” te beoordelen