Marktonderzoeksbureau Markteffect prikkelt klanten met activatiecampagne

Marktonderzoeksbureau Markteffect prikkelt klanten met activatiecampagne

Let’s stick together – Looking sharp today – You’re so on point. 

Case: marktonderzoeksbureau Markteffect (her)activeert klanten met leuke attentie

Markteffect is hét full-service marktonderzoeksbureau dat bedrijven helpt met het verkrijgen van de inzichten die men nodig heeft om succesvol te zijn. Om klanten in de onderwijssector te (her)activeren waren ze op zoek naar een leuk extraatje om on top of mind te blijven. Samen met Plantiful werd een origineel concept uitgedacht: 3 mini-cactusjes in volledig gepersonaliseerde kartonnen koffiebekertjes, verpakt in een trio-plantencup.

 De quotes op de bekertjes sloten perfect aan zowel bij de cactussen als de boodschap die Markteffect wilde uitdragen naar hun klanten: Let’s stick together, Looking sharp today, You’re so on point.

Opvallende visibiliteit met gepersonaliseerde potjes

Markteffect koos voor de cactusjes van Plantiful als duurzaam relatiegeschenk. In tegenstelling tot andere gadgets die al snel in de lade, of de prullenmand, belanden, blijven onze vetplantjes en cactusjes als snel op de bureau of het vensterschap staan. 100% zichtbaarheid en… het doel van top-of-mind zijn is bereikt.

De cactusjes werden dan ook geplant in gepersonaliseerde kartonnen koffiebekertjes. Naast het logo van Markteffect bevatte elk potje een leuke quote, in lijn met de cactusjes:

  • Let’s stick together
  • Looking sharp today
  • You’re so on point

De plantjes werden geleverd in een set van drie.

De cactusjes hebben gelukkig niet al te veel verzorging nodig en kunnen meerdere weken (afhankelijk van de omstandigheden) zonder water.
De onderhoudsploeg moet hierdoor niet iedere week alle plantjes verzorgen en water geven.
Kleine tip: beter te weinig water dan te veel water.

Bij Plantiful kan je diverse vormen, maten en kleuren van vetplantjes en cactusjes vinden als relatiegeschenk. Een origineel, maar vooral duurzaam, initiatief om je campagne te ondersteunen.

 Bedankt voor snelle service. De plantjes zien er fantastisch uit en passen perfect in de bekertjes.

Davy Zwegers, Account manager

Lijken vetplanten en cactussen voor jullie ook een leuk relatiegeschenk, een originele attentie voor het personeel, of de ideale manier om het kantoor wat te vergroenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wist je dat vetplanten en cactussen regelmatig worden gebruikt als leuke attentie om het eigen personeel en de trouwe klanten in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten?
Ontdek enkele cases in de kijker.

Case: DOMO voorziet klanten met vetplantjes van Plantiful als eindejaarsgeschenk.

Case: Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met vetplantjes van Plantiful.

Case: Secretary Plus zet 650 medewerkers “in de plantjes” tijdens hun event.

Send this to a friend