JE KERSTBOOM ONLINE GEkOCHT, GRATIS THUIS GELEVERD

Belangrijk!

Zondag 29 november is de laatste dag waarop je kerstbomen kan bestellen die geleverd moeten worden op 4 en 5 december. Haast je, want OP = OP!

Onze kerstbomen worden niet met bpost geleverd, we komen ze persoonlijk brengen!

“O dennenboom, wat zijn je naalden wonderschoon!” Koop dit jaar je kerstboom online en vermijd vervelende omstandigheden zoals drukke winkels, lockdown-maatregelen, naalden en aarde op je achterbank, … Je kerstboom wordt geleverd op 4 of 5 december, zodat je de hele maand december kan genieten van een prachtige boom.

Plantiful kiest voor de Nordmann kerstbomen: De Nordmann kerstboom heeft een donkergroene glanzende kleur aan de bovenzijde van de naalden en groen met twee witte strepen aan de onderzijde. De natuurlijke groeiwijze is vol en breed en dan langzaam in een punt toelopend. De Nordmann is een populaire kerstboom om zijn naaldvastheid en volle brede naalden die niet prikken.

Plantiful Kerstbomen - GRATIS GELEVERD

Plantiful biedt 2 types Nordmann kerstbomen aan: de  prachtige standaard kerstboom is vol, diepgroen van kleur en houdt lang naalden. De Nordmann Exclusives onderscheiden zich doordat ze speciaal geselecteerd worden, jaarlijks gesnoeid worden en uiteindelijk met een glansproduct behandeld worden. Ze zijn dus altijd iets voller dan de gewone Nordmann kerstbomen.

NORDMANN KWALITEITSBOOM

Nordmann EXCLUSIVE

Kies je de juiste kerstboom

Groot kantoor of kleine woonkamer? Geen schrik, Plantiful heeft kerstbomen in alle maten: van 120-150 cm, 150-175 cm, 175-200 cm tot 225-250 cm. 

Bestel nu je kerstboom

Nordmann Kerstbomen

De Nordmann kerstboom, ook wel gekend als Abies nordmanniana, is een prachtige echte kerstboom die elk jaar populairder wordt dankzij zijn praktische eigenschappen, decoratieve dikke naalden (donkergroen met een zilveren schijn) en zijn mooie piramidevorm. Dankzij zijn vele naalden geeft dit een volle kerstboom met klasse-uitstraling!

Kerstboom Verzorging

De nordmann kerstbomen hebben geen speciale verzorging nodig. Satmmen zonder kruisvoet kunnen in een waterreservoir gezet worden zodat de kerstboom nog langer groene naalden blijft houden. Deze waterreservoirs zijn beschikbaar in de detailhandel.

Kruisvoet

De Nordmann kerstbomen worden gezaagd aangeboden omdat ze een penwortel hebben die diep in de grond zit. Hierdoor is het niet mogelijk om een Nordmann kerstboom met kluit te vinden, met uitzondering van zeer kleine exemplaren. 

Onze kerstbomen worden geleverd met of zonder houten kruisvoet. Dit is een kerstboomvoet die je kan gebruiken om de Nordmann boom makkelijk rechtop te plaatsen. Verder moet je aan deze kerstboom niets doen, lekker makkelijk!

 

Levering Kerstbomen

Onze kerstbomen worden GRATIS geleverd bij jouw thuis of op kantoor op vrijdag 4 en zaterdag 5 december.
Wil je je kerstboom vroeger? Stuur ons dan een berichtje op hello@plantiful.be. Bas kijkt dan samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

Bestel nu je kerstboom voor levering op 4 of 5 december