Huwelijksbedankjes

Love Grows Here 

Mini plantjes als origineel huwelijksbedankje

Iedereen goed gegeten? De drank goed gevloeid? Nonkel Frans heeft zich helemaal op de dansvloer uitgeleefd? Dan beginnen de gasten op het einde van jullie huwelijksfeest stilletjesaan weer naar huis te gaan.

Maar zoals het tegenwoordig wel vaker de gewoonte is, wil je jouw gasten natuurlijk niet met lege handen naar huis sturen. Ben je op zoek naar leuke cadeau ideeën om je gasten als aandenken te schenken na het trouwfeest?

Dan zijn mini plantjes zoals mini vetplanten en mini cactussen, volledig gepersonaliseerd met jullie namen en trouwdatum, het ideale aandenken als trouwbedankje!

Wil je echt origineel uit de hoek komen met je trouwbedankjes?

Al eens aan mini plantjes gedacht zoals mini vetplantjes en mini cactussen?

Kleine plantjes (diameter 5,5 cm à 7 cm) als origineel cadeau voor jullie gasten zijn niet alleen betaalbaar, maar ze bezorgen je gasten nadien nog lang plezier. Mits de juiste (beperkte) verzorging blijven de plantjes jaar na jaar in leven, en zo leeft jullie huwelijk nog lang door bij alle vrienden en familie.

Bovendien voorzien we elk plantje van een stijlvol houten prikkertje dat volledig te personaliseren valt met jullie boodschap. Zo kunnen we jullie namen, de trouwdatum en/of een leuke quote graveren op dit gepersonaliseerde plantenprikkertje. Ook de vorm is volledig vrij te kiezen: een cirkeltje, een hartje, een tekstballonnetje of bijna elke andere vorm die je in gedacht hebt.

TIP: Naast onze mini plantjes kan je ook kiezen voor een levend pocket cactusje als sleutelhanger met gepersonaliseerd houdertje. Deze houdertjes kunnen voorzien worden met de namen van het koppel, de trouwdatum en eventueel een leuke quote.

Heb ik voldoende keuze aan mini plantjes?

Naast de mini cactusjes heb je ook keuze uit verschillende soorten mini vetplantjes.

Ervaring leert echter dat de meeste mensen het liefst een mix van verschillende soorten mini succulenten kiezen, zodat iedereen het mini plantje kan uitkiezen dat hij/zij het mooiste vindt.

Onze mini vetplanten en mini cactussen worden hand-picked gekozen uit de serres van onze Belgische kweker, zonder tussenstop in tuincentra of groothandel. Op deze manier kunnen we jullie de mooiste plantjes van de beste kwaliteit aanbieden.

Interesse in mini plantjes als trouwbedankje?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Pro tip voor bijpassende tafeldecoratie

Onze bijpassende vetplanten & cactussen vormen een zeer leuk en accent als decoratie op jouw feesttafels tijdens jullie huwelijksfeest!
Laat je gasten al volop mee genieten van deze plantjes, zodat ze na het trouwfeest een bijpassend mini plantje mee naar huis kunnen nemen als blijvende herinnering.
Zo worden jouw huwelijksbedankjes volledig mee opgenomen in het afgewerkte totaalplaatje van jouw trouwfeest.
Ik zie het al helemaal voor me! Jij toch ook?

Plantiful + Hoshii = de meest memorabele huwelijksbedankjes!

De gepersonaliseerde houten labels en prikkers die we aanbieden bij onze mini plantjes zijn het gevolg van een intensieve samenwerking met Hoshii.

Hoshii is gespecialiseerd in exclusieve houten gadgets zoals houten wenskaarten of labels. Samen met Hoshii vertalen we jouw boodschap naar een creatieve en mooie prikker of exclusief label bij je bestelde mini plantjes als bedankje na je huwelijksfeest.

Plantiful & Hoshii, dat is een samenwerking uit het juiste hout gesneden!

Meer weten over mini plantjes als origineel huwelijkscadeau voor jullie gasten?

Neem dan contact met ons op via hello@plantiful.be of via het contactformulier.

Vermeld hierbij zeker het aantal stuks dat je denkt nodig te hebben en eventueel of je al een specifieke voorkeur hebt voor een bepaald mini plantje, potje en/of plantenprikkertje.

We doen je met plezier een vrijblijvend voorstel op maat voor dit bijzondere bedankje op jullie huwelijksdag.

Login

Lost your password?

Send this to a friend