Happy Singles’ Day bij Plantiful

Happy Singles’ Day bij Plantiful

Vier jij mee met Singles' Day?

11 november is niet enkel een Belgische feestdag die de wapenstilstand herdenkt, het is ook “Singles’ Day”! Eén dag in het jaar die volledig in het teken staat van alle singles.

Op deze dag vieren we het vrijgezel zijn. Singles’ Day staat volledig in het teken om jezelf te verwennen, vrijgezel of niet. Hoe kan dit beter worden ingezet door online enkele leuke producten te kopen voor jezelf? Bijvoorbeeld vetplantjes en cactussen die ongelooflijk cool en hip zijn, maar toch weinig verzorging nodig hebben (je moet immers het huishouden helemaal alleen doen ;-)). Plantjes die dan maar half zoveel werk vereisen, zijn dan ook het ideale geschenk om jezelf in de watten te leggen.

Bestel op zondag 11 november voor minstens € 20 op onze Plantiful webshop en krijg er een gratis Crassula Summerset met bijhorende gele sierpot bij. 

Enkel en alleen op zondag 11 november 2018.

Wees er dus snel bij.

GRATIS PLANT
Crassula Summerset
Gele sierpot – 8,5cm
T.w.v. €12,96

Plantiful Webshop - Plantjes die blijven

De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker. Speciaal voor jou.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een echte musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful boxen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinatie boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend