Plantlady is the new catlady

Plantlady is the new catlady

8 instagramaccounts om te volgen

Iedereen kent wel iemand, die ene vrouw, al dan niet single, en mateloos geobsedeerd door haar poezen familie. We noemen haar dan ook allemaal the crazy catlady. Door de toenemende populariteit van kamerplanten duiken nu ook her en der de crazy plantlady’s op. Reken ons daar gerust bij, want er is niets zo gezellig dan je huis helemaal om te toveren tot een kleine urban jungle.

Wij lijsten met plezier 8 Instagram accounts op die het volgen waard zijn en je de nodige plantspiratie geven om je interieur te vergroenen.

Boys with plants

Ben je als plantlady zo druk bezig dat je geen tijd hebt voor een man in je leven? Dan kan deze instagramaccount met de alleszeggende naam “boys with plants” een aangename vervanging zijn.

www.instagram.com/boyswithplants

Scene by C

Blogster Charlotte is een rasechte Belgische plantlady. Een leuke en luchtige blog met mooie plaatjes van planten. Ook als ze op vakantie is, staat de natuur centraal op haar feed.

www.instagram.com/charlottcatt

Olapola Stefani

Een andere Belgische plantlady, met aandacht voor interieurstijling, is Stefani. Ze deelt met plezier haar plantencollectie, al dan niet ondersteund met de tweeling en de hond. Wij zijn alvast fan van Stefani haar stijl.

www.instagram.com/olapola_stefani

Plantwerpen

Ook in Antwerpen wonen heel wat plantenliefhebbers met hun eigen –urban jungle. Deze instagram verzamelt alle plantenplaatjes uit Antwerpse woningen. Zeg nog eens dat er geen groen in’t stad te vinden is.

www.instagram.com/plantwerpen

Urban Jungle Blog

Met meer dan vijfhonderdduizend volgers één van de grootste plantenaccounts op Instagram. Een wereldwijde verzameling van mensen die hun huis hebben volgestuwd met planten. Qua inspiratie kan dit tellen.

www.instagram.com/urbanjungleblog

Arbor

Soms heb je ook gewoon een combinatie van een catlady en plantlady. Dan moet je zeker de instagram Arbor volgen. Ook deze Belgische toont graag hoe ze haar huis een groene touch geeft.

www.instagram.com/arbor___

Hilton Carter

Deze filmmaker uit LA heeft naast zijn liefde voor het bewegende beeld, vooral een passie voor planten, en kan er dan ook niet genoeg in huis hebben.

www.instagram.com/hiltoncarter

Plantiful

En natuurlijk last but not least voegen we uiteraard onze eigen Instagramaccount graag toe aan het lijstje, voor een goede mix van inspiratie, productvoorstellingen en verzorgingstips.

www.instagram.com/plantifulshop

Login

Lost your password?

Send this to a friend