Plantiful viert 1 jaar

Plantiful viert 1 jaar

Vier jij mee met Plantiful?

We sluiten het einde van de zomervakantie fier af met het éénjarige bestaan van Plantiful.
Dat willen we maar al te graag samen met jullie vieren.
Zonder onze trouwe klanten hadden we hier namelijk nooit kunnen staan.

En om jullie daarvoor te bedanken, geven we graag een extra plantje ter waarde van € 12,95 cadeau* bij jullie volgende aankoop.

* Deze actie is geldig t.e.m. woensdag 5 september bij een bestelbedrag van minimum € 25.

Gratis cadeau t.w.v. € 12,95. *
De Crassula Summerset vetplant met bijhorend okergeel bloempotje is de ideale afsluiter van een geweldige zomer.

Met deze vetplant haal je niet alleen de zomer in huis, hij brengt je ook veel geluk! In Azië wordt de plant gebruikt als traditioneel cadeau omdat de levendige groene bladeren symbool staan voor groei en vernieuwing, en lijken erg op “jade munten”, symbool van rijkdom en voorspoed.

Het ideale plantje om cadeau te doen aan onze klanten.

* Deze actie is geldig t.e.m. woensdag 5 september bij een bestelbedrag van minimum € 25.

De Plantiful voordelen op een rijtje

Kweker vers

Plantiful koopt zijn plantjes niet aan via de groothandel, maar rechtstreeks bij een Belgische kweker. Zo worden steeds de mooiste plantjes hand-picked geselecteerd en zijn ze van de beste kwaliteit!

Plantjes zijn kwetsbaar. Daarom verzenden we jouw verse plantjes in speciaal ontwikkelde plantencups die je plantjes zo optimaal mogelijk beschermen van beginpunt tot eindpunt.

Sterven jouw kamerplantjes te snel naar je goesting? Succulenten zijn het ideale alternatief! Ze zijn heel eenvoudig in onderhoud waardoor je zo lang mogelijk kan genieten van groene plantjes in jouw interieur.

Al onze succulenten, vetplantjes en cactussen worden in België gekweekt op milieuvriendelijke wijze, met zo weinig mogelijk pesticiden. Bij Plantiful bestellen is dan ook de lokale economie en het milieu steunen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend