Plantiful is jouw online shop voor vetplanten en cactussen

Plantiful is jouw online shop voor vetplanten en cactussen

Green is the new black 

Bestel jouw vetplantjes en cactussen eenvoudig online

Op het internet kan je zo goed als alles online kopen. En dankzij deze webshop horen cactussen daar ook bij. Op onze online shop Plantiful.be kan je vetplanten online kopen, alsook cactussen online kopen. Daarnaast voorzien we ook diverse accessoires om je vetplanten te verzorgen, zoals gieters, watersproeiers en meststof voor vetplanten/cactussen.

Op onze webshop voor succulenten kan je tal van kamerplanten terugvinden zoals Echeveria vetplanten, Haworthia vetplanten, Crassula vetplanten en Aloë vetplanten. Daarnaast zijn er uiteraard ook nog tal van cactussen.
Telkens met een passende leuke bloempot (cache-pot).

Mini vetplantjes online kopen?

Little plants, big stories...

Kleine vetplanten zijn heel erg populair. Ze zijn uitermate geschikt voor diverse gelegenheden. Bijvoorbeeld ter vervanging van doopsuiker, als huwelijksbedankje of als attentie bij een communiefeest of lentefeest. Samen met de authentieke houten plantenlabels, gepersonaliseerd met een naam, datum of symbool, zorg je voor een origineel en blijvend bedankje voor je gasten.

Ook tal van bedrijven willen mini vetplantjes kopen als groen relatiegeschenk voor hun klanten en leveranciers, of als originele attentie voor het personeel.

Je kan mini vetplantjes met bijhorende sierpotje online bestellen op onze webshop. Wil je grotere hoeveelheden voor speciale gelegenheden zoals huwelijk, geboorte, relatiegeschenk, … Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Sleutelhanger cactus

Ben je een echte cactus liefhebber of ben je gewoon op zoek naar een super leuk en origineel cadeau? Wat dacht je van een pocket cactus sleutelhanger als gadget? De sleutelhanger met cactus die je online kan kopen op Plantiful bevat een echte cactus die blijft groeien (ooit kan je hem zelf verplanten in een potje), maar niet vooraleer je hem eerst ettelijke maanden als sleutelhanger aan je sleutelbos hebt gehangen.

Meer weten over de Plantiful webshop?

Wil je meer weten over onze webshop voor succulenten? Lees dan meer over ons op de pagina Over Plantiful.
Maak je je zorgen of de kamerplanten die je online koopt wel veilig geleverd worden? Ja hoor: we leggen je graag van A tot Z uit hoe we de vetplanten en cactussen op onze webshop verkocht, veilig tot bij je thuis geleverd worden.

Heb je al vetplanten of cactussen in huis? Dan zijn deze verzorgingstip voor vetplanten en verzorgingstips voor cactussen ongetwijfeld nuttig voor je!

Interesse in de vetplantjes en cactussen van Plantiful?

Maak dan snel je keuze op de Plantiful webshop.
De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker.
Speciaal voor jou.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Combinaties

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinaties met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend