Plantiful opnieuw genomineerd voor The SafeShops Awards 2019

Plantiful opnieuw genomineerd voor The SafeShops Awards 2019

Wat is SafeShops?

SafeShops is een Belgisch onafhankelijk initiatief dat ook het SafeShops kwaliteitslabel uitreikt aan webshops. De organisatie streeft naar een veiliger internet, en meer vertrouwen bij de consumenten om online te kopen:

“Ons doel is het verhogen van het consumenten- en klantenvertrouwen in online shoppen, en zodoende het groeiende succes van e-commerce en online shopping in België te bevorderen.”

The SafeShops Awards

Om die missie kracht bij te zetten organiseert SafeShops ook ieder jaar de SafeShops Awards. Een moment waarop de organisatie van SafeShops de beste leerlingen van de klas beloont voor hun inzet.

Uiteraard zijn tal van grote jongens zoals Coolblue, NMBS, Zeb en Farmaline genomineerd, maar met enige fierheid mogen we ook melden dat Plantiful opnieuw een nominatie op zak heeft in de categorie van Small Webshops.

Hoe kan je stemmen?

Stemmen is niet publiek, maar op basis van een kwalitatief onderzoek bij klanten van Plantiful. Het onderzoek wordt uitgevoerd door WHY5Research.

Wil jij ons ook graag steunen, maar kan je momenteel niet deelnemen? Plaats dan snel nog eventjes een bestelling op Plantiful.be en maak kans op een gratis deelname aan het kwalitatief onderzoek. 😉

Heb je in het afgelopen half jaar al een bestelling geplaatst via Plantiful? Dan heb je reeds een link ontvangen in je mailbox om een korte enquête in te vullen. Je maakt ons uiteraard heel gelukkig door vijf minuutjes tijd vrij te maken om deze enquête in te vullen.
Jouw stem helpt ons mee naar de overwinning!

Plantiful wint The Brilliant Concept Award 2018 in the Category Small

Wist je trouwens dat we vorig jaar The SafeShops Award wonnen voor het beste concept?
En dat allemaal te danken aan jullie talrijke en waardevolle inzendingen.
Laten we dit samen opnieuw proberen in 2019!

A little progress each day
adds up to big results 

Login

Lost your password?

Send this to a friend