Levi

Sempervivum combo in een versierde buitenschaal van aardewerk

Geen keuzestress met deze combo. In deze schaal worden zes  sempervivumplantjes gecombineerd, met een harmonieuze mix van toffe kleuren. Uitpakken, een geschikt plaatsje zoeken, neerzetten en klaar! De schaal met sempervivums past uitstekend op je tuintafel, tuinmuurtje of op het salontafeltje van je lounge-set. Sempervivum vetplanten zijn buitenplanten die enorm eenvoudig in verzorging en onderhoud zijn.

Deze sempervivum vetplant voor buiten wordt geleverd in een bijpassende frisse buitenpot uit aardewerk, beschilderd met vrolijke figuurtjes. Hij is niet alleen een lust voor het oog, aardewerken bloempotten zijn ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm (Huh? En sempervivums zijn dat ook! Toeval?). Deze buitenpot heeft een gaatje onderaan om het overtollige water af te voeren. Deze “vetplant (voor buiten) + pot combinatie” is zo dus de perfecte terras- of balkonplant. De aandachtige lezer begrijpt dat je deze pot best niet binnen zet.

Opgelet: de geleverde planten kunnen afwijken van de foto. De beschikbaarheid van soorten en vormen wisselt constant. We kiezen steeds de mooiste beschikbaar op dat moment voor je uit.

28,95 incl. btw

Artikelnummer: SEMPERVIVUM INCA PLANTER22.0 Categorieën: , , ,

Deze schaal meet 23 cm doorsnede en bevat maar liefst 6 verschillende sempervivums.

Er bestaan wel 5000 soorten sempervivums. Onmogelijk om die één voor één af te gaan. Maar wanneer je één of meerdere sempervivums bij ons online bestelt, selecteren wij voor jou de mooiste exemplaren bij onze Belgische kweker én zorgen ervoor dat ze mooi bij elkaar passen. Bovendien komen deze vetplantjes in bloei tussen april en augustus. Je kan ze het hele jaar buiten laten staan.

Deze sempervivum vetplanten voor buiten worden geleverd mét sierpot, en zo dus de perfecte terras- of balkonplant. Ben je eerder op zoek naar buitenvetplanten die je zelf kan planten? Check dan even de sempervivums Bianca (wit), Piros (rood) of Greet (groen).

Opgelet: Sempervivums zijn niet geschikt voor consumptie, laat staan dat ze lekker zouden zijn.

Plantensoort

Totale hoogte

Doorsnede pot

Pot kleur

Pot materiaal

Standplaats

,

Binnen- of buitenplant

Inclusief sierpot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Levi” te beoordelen