Over Plantiful

Plantiful - Plantjes die blijven

Plantiful is een Belgische webshop, gespecialiseerd in vetplanten (succulenten) en cactussen. Zowel voor binnen, als voor buiten. Omdat we het zelf in het verleden altijd super vervelend vonden om een geschikte pot te vinden bij een kamerplant die je kocht of kreeg, bieden we bij Plantiful een totaalconcept aan van kamerplant met bijhorende design bloempot.

Dat bespaart jou weer heel wat tijd in het zoeken naar een sierpot die niet enkel past voor je plant, maar ook nog eens een mooi geheel vormt.

Daarnaast hebben we ook een virtuele pop-up store met trendy & moderne kamerplanten.

Het Plantiful aanbod

Op onze Plantiful webshop kan je kiezen tussen vijf collecties:

  • De essentials collectie bevat alle plantjes met de meer klassieke witte, taupe of antraciete potten die in elk interieur passen. Eenvoud in stijl.
  • Hou je liever van iets meer in het oog springend met een speciaal accentje? Dan kan je in onze design collectie een aantal combinaties vinden van succulenten in handgemaakte,¬†opvallende en niet-alledaagse design-bloempotten.
  • Heb je de microbe voor succulenten en cactussen helemaal te pakken, of ben je op zoek naar een leuk geschenk? Dan zijn onze¬†plantenboxen iets voor jou. Onze geschenk boxen bevatten een voordelige combinatie van verschillende vetplantjes en/of cactussen. Ideaal als je niet kan kiezen!
  • We hebben een aparte categorie met vetplanten voor buiten, namelijk Sempervivum planten die je online kan kopen. Je kan deze perfect in je tuin of groendak planten, maar eigenlijk zijn het vooral ideale terras- en balkonplanten.
  • Tot slot hebben we ook een beperkt, maar erg leuk, assortiment aan trendy kamerplanten zoals de bananenplant en olifantsoor.

De planten zijn in verschillende formaten beschikbaar. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt alle verschillende plantformaten die je online kan kopen op Plantiful.be. 

Daarnaast kan je ook nog diverse planten accessoires kopen op Plantiful.be.
Wenskaartjes, plantenvoeding, potgrond, gieters, …

Waarom succulenten?

Groen in huis zorgt voor rust en minder stress.

Maar persoonlijk vinden we vetplanten en cactussen net iets cooler dan een gewone klassieke kamerplant. Deze succulenten hebben speciale vormen, mooie kleuren en bovendien kan je ze gemakkelijk ergens plaatsen als je wat minder ruimte in huis hebt.

En dan hebben we de belangrijkste reden nog niet genoemd: vetplanten en cactussen zijn overlevers (mits de juiste basisregels qua verzorging).

Omdat we onze #succulentlove graag met zoveel mogelijk mensen delen, zijn we onze Plantiful webshop gestart.
Aangezien we zo van deze plantjes houden, vinden we het dan ook belangrijk dat de plantjes die we verkopen van de beste kwaliteit zijn. Om dit te voorzien, worden deze mooie succulenten na jouw bestelling hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker. Kweker vers dus!

Essentials Line

Kies je voor een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Design Collectie

Ben je meer op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou.

Plantiful Boxen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel √©√©n van onze combinatie boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen…

Outdoor collectie

Vetplanten voor buiten? Dat kan ook. Ontdek ons Sempervivum aanbod, de ideale terras- en balkonplanten.

Trendy kamerplanten

Toch liever iets anders dan een vetplant? In onze pop-up store kan je ook andere trendy kamerplanten online bestellen.

Accessoires

Leuke en handige extratjes voor je vetplanten en cactussen. Ontdek hier gieters, plantenprikkers, opzettafeltjes, enz.

#succulentlove = de beste kwaliteit voor onze planten

Het overgrote deel van het Plantiful plantenaanbod komt dus ook rechtstreeks van onze Belgische kweker, zonder tussenstop bij de groothandel.

Minder transport is minder beschadiging, minder mensen die de plantjes hebben vast gehouden en de planten werden zo lang mogelijk in de beste omstandigheden bewaard qua licht en vochtigheid. Dit zorgt voor de mooiste vetplantjes en cactussen van de beste kwaliteit. Perfect om jouw interieur mee op te fleuren.

Pas van zodra jij je bestelling effectief plaatst op Plantiful.be worden de vetplanten en cactussen hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker en worden de succulenten onmiddellijk in de beschermde plantencups geplaatst (zodat zeker de blaadjes of stekels niet beschadigd worden), waarna ze met de beste zorgen rechtstreeks naar jou worden verzonden.

Doordat we met de juiste verzendpartners samenwerken, zijn we er zeker van dat de bestelde plantjes zo snel mogelijk bij jou zijn en zo min mogelijk tijd in de doos doorbrengen (als jij ze natuurlijk onmiddellijk weer uitpakt ).

Meer weten?

Heb je nog vragen of opmerkingen voor ons? Kijk dan even naar onze veelgestelde vragen pagina, of stuur ons een berichtje.
Elke tip, opmerking of vraag is nuttig om onze online winkel verder te optimaliseren naar jullie wensen!

Wil je meer weten over succulenten? Op onze blog vind je ongetwijfeld inspiratie, of lees onze verzorgingstips voor cactussen & vetplanten.
Wil je steeds op de hoogte blijven rond de nieuwe Plantiful producten en acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Plantiful Greetings
Bas & Guy
Plantiful.be – Plantjes die blijven

De Plantiful voordelen op een rijtje

Kweker vers

Plantiful koopt zijn plantjes niet aan via de groothandel, maar rechtstreeks bij een Belgische kweker. Zo worden steeds de mooiste plantjes hand-picked geselecteerd en zijn ze van de beste kwaliteit!

Plantjes zijn kwetsbaar. Daarom verzenden we jouw verse plantjes in speciaal ontwikkelde plantencups die je plantjes zo optimaal mogelijk beschermen van beginpunt tot eindpunt.

Sterven jouw kamerplantjes te snel naar je goesting? Succulenten zijn het ideale alternatief! Ze zijn heel eenvoudig in onderhoud waardoor je zo lang mogelijk kan genieten van groene plantjes in jouw interieur.

Al onze succulenten, vetplantjes en cactussen worden in Belgi√ę gekweekt op milieuvriendelijke wijze, met zo weinig mogelijk pesticiden. Bij Plantiful bestellen is dan ook de lokale economie en het milieu steunen!

Meer weten over het Plantiful aanbod?

Neem dan contact met ons op via hello@plantiful.be of via het contactformulier.

We helpen je met veel plezier verder bij eventuele vragen over Plantiful en ons aanbod.

Naast onze losse plantjes & potjescombinaties, kan je bij Plantiful ook terecht voor diverse gelegenheden: geboortes, huwelijken, relatiegeschenken, …

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend