Een origineel valentijnscadeau voor hem en haar

Een origineel valentijnscadeau voor hem en haar

You make my heart smile 

Mannen opgelet, Valentijn komt er weer aan!

14 februari komt er weer aan, traditioneel Valentijn. We weten het wel, een commercieel gedoe dat je liever al eens voorbij laat gaan. Maar wil je echt het risico lopen om met lege handen aan te komen bij je liefste partner? Dat dachten we al… 😉 Maar wat kan je geven dit jaar? Opnieuw een bos bloemen? Of toch een beetje te cliché en en niet origineel genoeg om jouw Valentijntje te verrassen?

Geen paniek, we helpen je graag zoeken naar het ideale valentijnscadeau voor haar. Een origineel en blijvend cadeautje: een leuk vetplantje of een hippe cactus met bijhorende passende sierpot.

Vetplantjes en cactussen zijn heel eenvoudig om te verzorgen. Ze blijven dus veel langer dan een boeket bloemen of een bos rozen, en je betaalt er niet eens meer voor! Plantjes die veel geven, maar weinig vragen… Bovendien zijn de planten die je online koopt bij Plantiful steeds voorzien van een leuke houten prikker met gevatte quote.

Met een vetplant of cactus als cadeautje voor Valentijn, zijn we zeker dat je safe zit om je partner op te fleuren met een leuke verrassing!

Valentijnscadeau voor hem

Ben je op zoek naar een leuk Valentijnscadeautje voor je vriend of man?
Onze vetplantjes en cactussen zijn vrij populair onder de mannen, dus met enkele plantjes van Plantiful ben je alvast voorzien van een origineel cadeautje met Valentijn.
Daarnaast zijn ze ook heel eenvouding in onderhoud. (de plantjes, niet de mannen 😉).

Je hoeft dus niet meer te twijfelen of een vetplant wel een goed idee is. Cactussen en vetplanten zijn helemaal hip en trendy, en ideaal om op zijn bureau of in zijn mancave te zetten. Dat is toch ook weer wat anders dan parfum of een paar sokken, nietwaar?

Bestel vandaag nog je attentie voor Valentijn online.
Wij zorgen voor een tijdige en veilige levering van je vetplant of cactus met bijhorende bloempot.

Interesse in vetplantjes en cactussen als Valentijnscadeau?

Maak dan snel je keuze op de Plantiful webshop.
De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker en veilig verzonden.
Speciaal voor jou.

Login

Lost your password?

Send this to a friend