Miniplantjes als huwelijksbedankje

Miniplantjes als huwelijksbedankje

Mini vetplantjes & mini cactussen als origineel en trendy huwelijksgeschenk

Het JA-woord is gegeven. Er is gegeten, er is (te) veel gedronken. Er is gelachen, er is plezier gemaakt. Oude, soms ietwat gênante, verhalen zijn weer naar boven gekomen. Iedereen is gelukkig. Het huwelijksfeest loopt ten einde. Iedereen die jullie lief heeft, gaat stilaan weer naar huis.

Je bent op zoek naar een leuke attentie voor de gasten die jullie bruiloft hebben bijgewoond? Een origineel huwelijksbedankje omdat ze dicht bij jullie waren op de mooiste dag uit jullie leven. Iets wat niet in de kast, of erger, in de vuilbak belandt. Een leuke huwelijksattentie voor de aanwezige genodigden, die nog jaren blijft doorgaan, symbolisch voor jullie liefde voor elkaar.

Interesse? Download onze informatie brochure met prijslijst of vul het contactformulier in voor een offerte op maat van jullie huwelijksgeschenkjes.

Dan zijn de kleine plantjes misschien wel iets voor jullie?

Deze miniplantjes, of kleine cactusjes & vetplantjes, winnen enorm aan populariteit en worden steeds meer als bedankje en geschenk meegegeven aan de gasten na jouw trouwfeest.

De plantjes zijn voorzien van leuk bijhorend potje en het trouwbedankje kan zelfs gepersonaliseerd worden met stijlvolle houten prikkers waarin jullie namen en datum (of een andere boodschap naar keuze) gegraveerd worden.

Waarom miniplantjes als trouwbedankje?

Kleine vetplantjes of cactussen zien er ontzettend leuk en speciaal uit. Ze hebben allerlei prachtige vormen, hebben uitzonderlijke kleuraccenten en zijn bovendien eenvoudig in onderhoud. Zo moet zelfs nonkel Jos als straffe stoten uithalen om zijn plantje dat hij van jullie heeft gekregen kapot te krijgen. (We geven trouwens kleine instructiekaartjes met verzorgingstips mee, zodat iedereen zo lang mogelijk van jullie mooie herinnering kan genieten).

De plantjes die je bestelt bij Plantiful.be komen trouwens recht van de kweker waardoor ze een uitzonderlijke kwaliteit en versheid hebben.

Overtuigd? Download onze infobrochure met bijhorende prijslijst of stuur ons een mailtje via het contactformulier en we bezorgen je graag een liefdevol voorstel op maat van jouw wensen!

Een opvallend en origineel hebbeding? Een sleutelhanger met levende pocket cactus!

Zijn de plantjes toch niet helemaal jullie ding? Misschien vind je dit origineel en opvallend gadget wel een waardige vervanger om uit te delen aan jullie genodigden na de bruiloft: sleutelhangers met een levende cactus! Een huwelijksbedankje dat in iedereen zijn broekzak of handtas belandt!

De sleutelhanger bestaat uit een plastic capsule waarin een levende pocket cactus zit. De bodem van de sleutelhanger heeft kleine gaatjes. De sleutelhanger moet één keer per maand enkele minuten met de bodem in het water gezet worden zodat de plantjes het water kunnen opnemen.
Ook deze sleutelhanger kan je personaliseren: de bijhorende verpakking van de sleutelhanger kan volledig volgens jullie eigen stijl en wensen aangepast worden.

Contacteer ons voor een voorstel op maat voor grotere hoeveelheden.

Meer lezen over plantjes als huwelijksattentie of als decoratie op je feesttafels?

Login

Lost your password?

Send this to a friend