Mini plantjes als duurzaam relatiegeschenk

Mini plantjes als duurzaam relatiegeschenk

Mini vetplantjes & mini cactussen als originele en duurzame relatiegeschenken

Het einde van het jaar komt dichterbij en je wilt je klanten traditiegetrouw een klein bedankje geven als blijk van waardering voor de goede samenwerking? Ieder jaar weer dezelfde moeilijke vraag: welk origineel relatiegeschenk geef ik dit jaar aan mijn gewaardeerde klanten?

Opnieuw een fles wijn of cava? Een zoveelste USB-stick of powerbank? Een wenskaart?

Het kan ook anders! Waarom kies je als eindejaarsgeschenk voor jouw klanten en leveranciers niet voor diverse mooie mini plantjes als duurzaam relatiegeschenk.

Deze kleine vetplantjes en kleine cactussen vormen een leuke en originele attentie om uit te delen aan jouw relaties. De mini plantjes zijn beschikbaar in verschillende soorten, vormen en kleuren, en zijn stuk voor stuk een wonder natuur. Daardoor ben je er zeker van dat de ontvanger jouw relatiegeschenk met veel plezier in de kijker zal zetten. Dan ben jij gever het komende jaar alvast zeker van je visibiliteit en blijf je top-of-mind, om het met marketing-buzzwords te verwoorden. 😉

Wil je een indruk maken op je baas of bij de marketing verantwoordelijke? Stuur dit berichtje dan zeker eventjes door naar hen!

Personaliseerbaar

De mini plantjes zijn voorzien van een passend potje.
Bovendien heb je de mogelijkheid om deze bedankjes te bestellen met een bijhorende gepersonaliseerde stijlvolle houten plantenlabels, voorzien van jouw logo en/of een leuke boodschap.

Contacteer ons via hello@plantiful.be of via ons contactformulier.
We werken graag een voorstel op maat voor je uit.

Een sleutelhanger met echte cactus?

Toch op zoek naar iets met meer gadget-waarde? Wat dacht je van de enige echte Plantiful pocket cactus? In de capsule van deze sleutelhanger zit een levend cactusje. De bodem is voorzien van kleine gaatjes. Plaats hem één keer per maand in een bodempje met water voor enkele minuten, zo kan je jaren genieten van deze sleutelhanger.

Ook hier bieden we de mogelijkheid aan om de bijhorende verpakking volledig te personaliseren met je eigen bedrijfslogo.

Meer weten?
Contacteer ons voor het meest originele relatiegeschenk van dit jaar!

Plantjes als relatiegeschenk zijn 100% aftrekbaar!

Voor relatiegeschenken lager dan € 50 / stuk (excl. btw), is de btw 100% aftrekbaar.
De kost van de plant op zich is slechts voor 50% aftrekbaar.

Echter, wanneer de relatiegeschenken gepersonaliseerd worden (bijvoorbeeld door je logo of slogan te laten graveren op onze bijhorende houten plantenlabels), dan gelden deze geschenken als promotiemateriaal, waardoor alles weer 100% aftrekbaar wordt.

Een plantje als relatiegeschenk is dus niet enkel goed voor het milieu, maar ook goed voor je boekhouding!

Wist je dat vetplanten en cactussen regelmatig worden gebruikt als leuke attentie om het eigen personeel en de trouwe klanten in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten?
Ontdek enkele cases in de kijker.

Case: DOMO voorziet klanten met vetplantjes van Plantiful als eindejaarsgeschenk.

Case: Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met vetplantjes van Plantiful.

Case: Secretary Plus zet 650 medewerkers “in de plantjes” tijdens hun event.

Interesse in een origineel en duurzaam relatiegeschenk?

Login

Lost your password?

Send this to a friend