Bij Plantiful koop je steeds een plant met pot combinatie

Plantiful = plantje + bijhorend potje = super eenvoudig

Ken je dat gedoe? Dan heb je eindelijk een leuk plantje gevonden, maar dan moet je nog een bijhorend bloempotje zoeken dat past.
De bloempot moet niet alleen mooi zijn, maar moet ook nog eens passen met de maat van jouw plantpotje. En voor je het weet zit je de hele namiddag in het tuincentrum te puzzelen voor de ideale combinatie.

Wij regelen het puzzelwerk graag voor jou

Op Plantiful zijn onze producten steeds samengesteld uit een kamerplant en een bijhorende bloempot (of cachepot zoals ze wel eens zeggen in de volksmond).

En dat heeft heel wat voordelen:

  • Wij hebben het puzzelwerk al gedaan. Elke plantje past zo perfect in zijn bloempot.
  • Je hoeft geen verstand te hebben van interieur. Ons interieurteam maakt de leukste combinaties. Je hoeft alleen nog maar te kiezen.
  • Je verliest geen kostbare tijd op de baan, want je kan 7/7 shoppen vanuit je luie zetel.
  • Jouw plantjes en bloempotjes bewaren hun beste kwaliteit tot bij jouw thuis, aangezien ze niet door tientallen mensen werden vastgepakt in het tuincentrum. Deze stap slaag je volledig over.

Het Plantiful team is steeds op zoek naar nieuwe en leuke bloempot collecties. Vervolgens maken we leuke en mooie combinaties met de vetplantjes en cactussen uit ons aanbod om zo tot een passend geheel te komen.

Je kan dan ook geen losse plantjes, noch losse potjes kopen op onze webshop, aangezien we met Plantiful gaan voor het totaalplaatje om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van de mooiste combinaties.

Wil je meer weten over Plantiful? Lees hier het Plantiful verhaal.

Interesse in de vetplantjes en cactussen van Plantiful?

Maak dan snel je keuze op de Plantiful webshop.
De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker.
Speciaal voor jou.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful boxen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinatie boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend