Het ideale cadeautje voor haar

Het ideale cadeautje voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin?

Het is niet zo eenvoudig om steeds op nieuwe geschenkideeën te komen om haar te verrassen met een leuk geschenk… Alles wat ze echt wil, dat koopt ze meestal zelf.

Je kan haar natuurlijk nog maar eens bloemetjes geven, maar na een paar dagen zijn deze vaak al weer verwelkt.

Maar wist je dat het ideale cadeautje voor haar ook een vetplantje of een cactus kan zijn? Lees verder waarom het een origineel idee is om je vriendin te verrassen met een vetplantje of cactus!

Een plantje: het ideale cadeautje voor haar

Elke vrouw houdt wel van een beetje groen in huis. Toch? Al die gezelligheid en rust die enkele plantjes kunnen uitstralen. Heerlijk! De ideale aanvulling om jullie huisje als een echte thuis te laten aanvoelen. Maar niet elke vrouw weet precies hoe ze het beste haar plantjes moet verzorgen, laat staan dat ze er de tijd voor heeft…

Misschien vergeet jouw vriendin de plantjes ook wel eens water te geven, omdat het zo druk is? Of misschien weet je vriendin eigenlijk niet zo goed hoe ze jullie plantjes het beste kan verzorgen? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn! Vetplantjes en cactussen zijn namelijk onderhoudsvriendelijke plantjes met veel voordelen ten opzichte van andere kamerplanten.

Ben je nog niet zeker of vetplantjes & cactussen het ideale cadeautje zijn voor haar? Lees dan nog eventjes verder!

  1. Vetplantjes zijn simpel te onderhouden en vergen weinig aandacht. Lukt het toch niet helemaal? Dan zijn wij er ook nog altijd om haar verder op weg te helpen met enkele nuttige verzorgingstips.
  2. Vetplantjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Keuze genoeg voor jouw vriendin dus! Neem al eens een kijkje naar onze Plantiful Boxen.
  3. Vetplantjes zijn echte overlevers (plantjes die blijven!) en gaan dus langer mee. Zo heeft ze steeds plezier aan al dat groen in huis!
  4. Vetplantjes zijn helemaal hip & trendy! Je krijgt dus sowieso punten voor creativiteit! Doe alvast wat inspiratie op bij de Plantiful Design collectie.

Vetplanten? Een absolute musthave op je cadeaulijstje voor haar!

Overtuigd dat vetplantjes en cactussen het ideale cadeautje voor haar zijn?

Neem dan een kijkje op onze Plantiful webshop en stel enkele producten samen waar je haar het beste mee kan verrassen! Elk plantje wordt meteen gecombineerd met een bijpassende essential of design pot die perfect past bij het plantje zelf.

We hebben 3 collecties waar je een keuze uit kan maken. Als cadeautje voor haar raden wij de Plantiful Boxen of de Design collectie aan.
Uiteraard kan je ook een kijkje nemen naar de Essentials collectie.

Mocht je nog vragen hebben over onze cactussen of vetplanten als cadeautje, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder met alles wat je nodig hebt!

Zijn vetplantjes en cactussen helemaal iets voor haar?

Maak dan snel je keuze op de Plantiful webshop.
De Plantiful vetplantjes & cactussen worden met veel liefde verzorgd en verpakt.
Jouw gekozen plantjes worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful mixen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combi boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend