Winkel decoratie

Green is the new black 

Vetplanten en cactussen zijn de ideale decoratie elementen in jouw winkelinterieur

Je ziet ze steeds vaker opduiken als decoratie in etalages van winkels, of als accent in winkelinterieur: kleine vetplantjes en cactussen als winkelinrichting.

Deze plantjes zijn daarvoor uiterst geschikt. Ze zijn in de eerste plaats heel erg mooi, modern en hip waardoor ze die extra touch geven aan je decoratie in je winkelinterieur of etalage. Bovendien hebben vetplanten en cactussen maar weinig verzorging nodig waardoor je ze weinig water moet geven, en zijn ze bovendien in staat om langere tijd te overleven in winkels of winkelcentra met minder lichtinval.

Op Plantiful.be kan je zowel vetplantjes en cactussen met eenvoudige en strakke bijhorende bloempotjes vinden (essentials collectie), als succulenten met zeer opvallende en kleurrijke designpotjes (design collectie).

Voor elke winkelinrichting wat wils dus.

Personalisatie mogelijkheden

De plantjes van Plantiful.be kunnen geleverd worden met een stijlvolle houten plantenprikker, voorzien van een leuke quote of het logo van jouw winkel.

Deze plantenlabels kunnen we laten graveren met een eigen quote, slogan en/of logo, zodat je plantjes er eens zo leuk en gepersonaliseerd uitzien.

Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.

Plantjesabonnement

De vetplantjes en cactussen van Plantiful.be overleven in de juiste omstandigheden lange tijd (enkele maanden of langer).

Heb je toch liever wat meer afwisseling in het groen in jouw winkelinrichting? Neem dan contact op met Plantiful.be en informeer naar onze verschillende abonnementsformules waarbij we op regelmatige basis nieuwe plantjes leveren.

Bekijk samen met Plantiful hoe we jouw winkel decoratie naar the next level kunnen brengen

Leuke vetplantjes en cactussen kopen voor de inrichting van je winkeletalage of als leuk decoratie accent in je winkelinterieur? Neem een kijkje bij onze Essentials Collectie voor vetplantjes in strakke & moderne potjes, of neem een kijkje bij de Design Collectie als het iets meer mag zijn.
Bij een online bestelling krijg je steeds een factuur.

Wil je meer info, wens je advies op maat of wil je graag grotere hoeveelheden bestellen? Neem dan contact op met ons via hello@plantiful.be of via onderstaand contactformulier.

Of contacteer ons via

Stuur een e-mail
hello@plantiful.be

Contacteer ons via Facebook
/PlantifulShop

Bel ons
+32 474 20 78 50

Plantiful Icoon
Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend