Kantoor decoratie

Want iedereen verdient een happy desk 

Vetplantjes & cactussen zijn de ideale decoratie elementen in jouw kantoor

Kamerplanten op kantoor worden steeds populairder. Naast de grote typische planten die je steeds vaker ziet opduiken zoals bananenbomen (palmen), tabaksplanten of olifantsoren, worden vaak de plantjes op de bureaus zelf vergeten.

Een groen plantje op elke werknemer zijn bureau zorgt voor dat tikkeltje extra gezelligheid op de werkvloer. Bovendien is bewezen dat een kamerplant op de bureau de stress kan verminderen bij je werknemers.

Succulenten zijn zeer onderhoudsvriendelijk

We weten uiteraard hoe dat gaat met kamerplantjes op kantoor. Iedereen is uiteraard volop bezig met zijn job, waardoor de plantjes soms uit het oog worden verloren qua verzorging. En voor de interieurverzorgers onder ons is het ook onbegonnen werk om iedere week tientallen plantjes water te geven.

Daarom zijn vetplanten en cactussen de ideale plant om op kantoor te plaatsen.
Ze zien er niet alleen heel erg leuk en modern uit, ze zijn ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.
Slechts gemiddeld één keer per maand water nodig en een aantal soorten hebben niet zoveel nood aan zonlicht.

Bekijk gerust even onze verzorgingstips voor meer informatie.

Succulenten in diverse vormen, kleuren en maten

Bij Plantiful.be vind je vetplanten en cactussen in alle vormen, kleuren en maten.

  • Zijn de bureau’s eerder beperkt qua ruimte, kan je kiezen voor plantjes met een doorsnee van 5,5 cm of 8,5 cm.
  • Is er voldoende vrij ruimte op het werkvlak of werk je met grote open ruimtes op kantoor, dan zijn de plantjes van 10,5 of 13 cm doorsnede vaak een betere keuze.

Ook in het aanbod van bloempotten is er een uiteenlopende keuze, van strak & eenvoudig (essentials collectie) tot unieke design elementen (design collectie).

We helpen je graag verder met persoonlijk advies voor de juiste keuze van planten en bijhorende potjes voor jouw kantoor decoratie en inrichting.

Zuurstofzuiverende en grote planten

Naast de vetplantjes en cactussen die je kan kopen bij Plantiful.be, kan ons team je ook helpen met andere kantoorplanten. Naargelang het interieur van je kantoorruimtes bekijken we samen met jou welk de beste ruimtes en plaatsen zijn om grotere planten te plaatsen en welke planten daarvoor best in aanmerking komen.

Bij Plantiful kan je dus ook terecht voor de aankoop van palmen, bananenbonen, tabaksplanten, olifantsoren en andere populaire kantoorplanten.

Plantjesabonnement

De vetplantjes en cactussen van Plantiful.be overleven in de juiste omstandigheden lange tijd (enkele maanden of langer).

Heb je toch liever wat meer afwisseling in het groene aanbod op de werkvloer? Neem dan contact op met Plantiful en informeer naar onze verschillende abonnementsformules waarbij we op regelmatige basis nieuwe plantjes leveren.

Plantjes met personalisatie zijn 100% aftrekbaar

Voor geschenken lager dan € 50 / stuk (excl. btw), is de btw 100% aftrekbaar.
De kost van de plant op zich is slechts voor 50% aftrekbaar.

Echter, wanneer de plantjes gepersonaliseerd worden (bijvoorbeeld door je logo, naam van je teamleden of slogan te laten graveren op onze bijhorende houten plantenlabels), dan gelden deze geschenken als promotiemateriaal, waardoor alles weer 100% aftrekbaar wordt.

Een plantje met personalisatie als personeelsgeschenk voor jouw werknemers of als decoratie op kantoor is dus niet enkel goed voor het milieu, maar ook goed voor je boekhouding!

Wil je graag meer weten hierover?
Lees het op onze blog!

Bekijk samen met Plantiful hoe we jouw kantoor decoratie naar the next level kunnen brengen

Op zoek naar groen voor kantoorruimtes? Bij Plantiful helpen we je graag met de inrichting van de werkruimtes, bureau’s, vergaderzalen, onthaal, … Stel zelf je bestelling samen via onze webshop (bij een online bestelling op Plantiful.be krijg je steeds een factuur). Wil je meer info, wens je advies op maat of wil je graag grotere hoeveelheden bestellen? Neem dan contact op met ons via hello@plantiful.be of via onderstaand contactformulier.

Of contacteer ons via

Stuur een e-mail
hello@plantiful.be

Contacteer ons via Facebook
/PlantifulShop

Bel ons
+32 474 20 78 50

Plantiful Icoon
Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend