Immo & vastgoed bedankjes

Happiness is HOMEmade 

Vetplanten & cactussen als originele vastgoed bedankjes

Help je iedere dag opnieuw mensen aan een nieuwe woning?
Een nieuwe woning, gehuurd of gekocht, is altijd een heel speciaal moment, een nieuwe start.
En daar hoort dan ook een originele en leuke attentie bij.

House + Plants = Home

Wanneer je je klanten als immobiliënmakelaar een attentie geeft na het sluiten van een deal, is dat maar al te vaak een fles wijn of champagne. Want als makelaar hecht je veel belang aan een goede reputatie en hoop je op veel mond-aan-mond-reclame. Maar heb je al eens gedacht aan een origineel relatiegeschenk dat langer blijft dan een fles cava?

Bij Plantiful.be bieden we een speciale formule aan voor vastgoedmakelaars.
Elke keer je als vastgoedmakelaar een woning verhuurt of verkoopt sturen wij een exclusieve vetplant of cactus naar jouw klanten. De kamerplantjes zien er niet alleen zeer erg leuk en mooi uit, ze zijn ook eenvoudig in onderhoud waardoor ze lange tijd kunnen overleven. Je bedankje is dus niet enkel een fijne attentie, maar ook een nuttig geschenk waar de nieuwe bewoners nog lang geniet van hebben.

Personalisatie mogelijkheden

De vetplanten en cactussen van Plantiful.be kunnen geleverd worden met een stijlvolle houten plantenprikker, voorzien van een leuke quote. De achterkant van deze plantenprikkers kunnen indien gewenst gepersonaliseerd worden met een gravure van jouw logo als blijvende herinnering aan een mooie samenwerking tussen jouw kantoor en de koper/huurder.

Enkele quotes:

  • Home sweet home
  • House + Plants = Home
  • Welcome home
  • And so the adventure begins

Contacteer ons om alle mogelijkheden door te praten.

Hoe het werkt?

  1. Samen met Plantiful.be kies je één of meerdere vetplanten en/of cactussen uit het Plantiful aanbod dat je graag wilt laten verzenden naar jouw klanten. Eventuele mogelijkheden van personalisaties met eigen logo van de bijhorende plantenlabels zal bijkomend besproken worden.
  2. Je zal van ons een aanmeldingsformulier krijgen. Iedere keer dat jouw kantoor een woning of appartement verkocht of verhuurd heeft, bezorg je ons via het aanmeldingsformulier de gegevens van de nieuwe bewoners, hun nieuwe adres en hun datum van intrek.
  3. Op het gewenste moment sturen wij de door jou gekozen plant(en) rechtstreeks naar de nieuwe bewoners. Zo heeft jouw kantoor geen bijkomend werk en zullen je kopers/huurders toch een leuk ontvangstgeschenk krijgen.
  4. Op het einde van de maand ontvang je van ons een overzicht en factuur van alle verzonden planten van de afgelopen maand.
  5. De nieuwe bewoners zijn gelukkig met de door jou gekozen hippe plant(en) en maken veel mond-aan-mond-reclame voor jou immokantoor.

Bekijk samen met Plantiful hoe we jouw vastgoed bedankjes naar the next level kunnen brengen

Wil je meer weten over deze formule voor vastgoedmakelaars?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier:

Of contacteer ons via

Stuur een e-mail
hello@plantiful.be

Contacteer ons via Facebook
/PlantifulShop

Bel ons
+32 474 20 78 50

Plantiful Icoon
Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend