Horeca decoratie

This is my happy place 

Succulenten zijn de ideale decoratie elementen in jouw horecazaak

Als uitbater van een café, brasserie en restaurant ben je constant op zoek naar die kleine details die je zaak net iets gezelliger of trendier maken. Want een leuke inkleding, of bij uitbreiding een goed gevoel, zorgt ervoor dat je klanten langer blijven en dus meer consumeren.

Jammer genoeg wordt er al vaak gekozen voor plastic plantjes en plastic bloemen om toch een beetje groen en gezelligheid op tafel te voorzien. En dat terwijl er ook andere alternatieven zijn. Als het aan ons ligt kiezen we toch liever voor wat echt groen op tafel i.p.v. de typische nepplantjes. En het onderhoud van plantjes hoeft helemaal niet zoveel tijd te kosten dan je denkt.

Vetplantjes en cactussen zijn zeer eenvoudig in onderhoud

Vetplantjes, inclusief cactussen, zijn planten die tegen een stootje kunnen, geen nood hebben aan (heel veel) zonlicht en weinig aandacht vergen. Je bent immers druk bezig met het runnen van je horecazaak en hebt onvoldoende tijd om de plantjes op 20 tafels, of meer, elke dag water te geven.

Daarom zijn de vetplanten en cactussen van Plantiful.be een perfecte oplossing voor de inrichting van het interieur van je horecagelegenheid.

Bekijk gerust even onze verzorgingstips voor meer informatie.

Voor ieder wat wils

Er zijn verschillende soorten vetplanten beschikbaar, en dat in een divers aanbod aan potjes.

Is je horecazaak vrij licht en is er voldoende tot veel inval van zonlicht? Dan kan je kiezen uit het gehele assortiment.

Indien je zaak minder ramen of natuurlijk licht heeft kan je best je keuze beperken tot cactussen of Haworthia vetplantjes. We helpen je natuurlijk graag verder met het maken van de juiste keuze van geschikte plantjes volgens de omstandigheden van je horeca-interieur.  

Naast de diversiteit in kleuren en vormen, heb je ook in de formaten van de plantjes een keuze. Een klein gezellig tafeltje verlangt eerder een klein vetplantje of cactus van 5,5 cm of 8,5 cm doorsnee. Zijn de tafels eerder groot en ruim, kies dan voor een plantje van 10,5 cm of 13 cm doorsnee.

Vetplantjes & cactussen als finishing touch in jouw hotelkamers

De kamerplanten van Plantiful.be kunnen ook een leuk en onderhoudsvriendelijk accent zijn in het interieur van je hotelkamer.
We bekijken graag alle mogelijkheden samen met jou.

Personalisatie mogelijkheden

De plantjes van Plantiful.be kunnen geleverd worden met een stijlvolle houten plantenprikker, voorzien van een ludieke quote.

Deze plantenlabels kunnen we laten graveren met een eigen quote, slogan en/of logo, zodat je plantjes er eens zo leuk uitzien.

Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden.

Plantjesabonnement

De vetplantjes en cactussen van Plantiful.be overleven in de juiste omstandigheden lange tijd (enkele maanden of langer).

Heb je toch liever wat meer afwisseling in het groen op de tafels? Neem dan contact op met Plantiful.be en informeer naar onze verschillende abonnementsformules waarbij we op regelmatige basis nieuwe plantjes leveren.

Bekijk samen met Plantiful hoe we jouw horeca decoratie naar the next level kunnen brengen

Leuke plantjes kopen als tafeldecoratie voor je café, brasserie of restaurant? Neem een kijkje bij onze Essentials Collectie voor vetplantjes in strakke potjes, of neem een kijkje bij de Design Collectie als het net dat tikkeltje meer mag zijn. Bij een online bestelling krijg je steeds een factuur.

Wil je meer info, wens je advies op maat of wil je graag grotere hoeveelheden bestellen? Neem dan contact op met ons via hello@plantiful.be of via onderstaand contactformulier.

Of contacteer ons via

Stuur een e-mail
hello@plantiful.be

Contacteer ons via Facebook
/PlantifulShop

Bel ons
+32 474 20 78 50

Plantiful Icoon
Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend