Cadeautip voor secretaressedag 2018

Cadeautip voor secretaressedag 2018

Happiness is working with great people

Toch wéér geen bloemen voor secretaressedag 2018?

Ze zijn dé echte helden van het bedrijf. Te vaak onzichtbaar, maar absoluut onmisbaar. Je herkent ze meestal aan hun functietitel: administratief medewerker/bediende, personal assistant, office manager, management assistant, … of secretaresse. En de derde donderdag van april (19 april 2018) is hùn terechte “feestdag”: secretaressedag (M/V)!

We zijn het er intussen over eens dat deze belangrijke medewerkers van je bedrijf wel eens in de bloemetjes gezet mogen worden. How wacht! Dat bedoelden we uiteraard spreekwoordelijk, want je bent toch niet die voorspelbare baas die gemakkelijkheidshalve weer met een boeketje bloemen als cadeau komt aandraven voor secretaressedag op 19 april 2018? 😉

Als je nog op zoek bent naar een leuk geschenk of ideetjes voor secretaressedag, dan kan je eens kijken naar een leuke vetplant of een hippe cactus als origineel cadeau voor secretaressedag. Vetplanten en cactussen zijn dé trend van 2018. Dus, een veilige en originele keuze is het zeker wel. In de Plantiful design collectie kan je een leuke verzameling vinden van toffe vetplanten in mooie bijpassende bloempotten. Mag het wat meer zijn voor jouw superheld(en)? Kijk dan eens bij de voordelige combinaties met diverse vetplantjes en cactussen.

Ps. je bestellingen bij Plantiful zijn fiscaal aftrekbaar!

Interesse in vetplantjes & cactussen als geschenk voor secretaressedag?

Maak dan snel je keuze op de Plantiful webshop.
De Plantiful vetplantjes & cactussen worden met veel liefde verzorgd en verpakt.
Jouw gekozen plantjes worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful mixen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combi boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Login

Lost your password?

Send this to a friend