Op zoek naar inspiratie voor het “weekend van de klant”?

Op zoek naar inspiratie voor het “weekend van de klant”?

Whoever said that money doesn’t buy happiness,
didn’t know where to shop!

Zoek je nog originele ideeën voor het “weekend van de klant”?

Het is intussen een waardevolle traditie in België, de dag van de klant. Op de dag van de klant naar de winkel gaan is altijd net iets fijner als klant, met alle kleine attenties die je overal krijgt. Een praline, een potje mosterd, een roos, …

Wat geven voor de dag van de klant?

Intussen is dag van de klant geëvolueerd naar het weekend van de klant dankzij de organisatie van Unizo, UCM en Comeos. Het eerste weekend van oktober (6-7 oktober) zal snel daar zijn, daarom is het belangrijk om als handelaar tijdig na te denken over dezelfde vraag die jaarlijks terugkeert: “wat geven voor het weekend van de klant aan mijn trouwste klanten?”  

Kleine vetplantjes en minicactusjes als duurzaam geschenk

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor het juiste promotiemateriaal voor het weekend van de klant?

Je kent ongetwijfeld vetplanten en cactussen, maar wist je dat ze ook in het klein bestaan? Deze minivetplantjes  in een potje van 5,5cm doorsnede zien er ongelooflijk leuk uit, maar zijn ook enorm duurzaam. Deze kleine plantjes, en cactusjes, zijn heel eenvoudig in onderhoud en je klanten kunnen er dus maanden tot jaren later nog plezier aan beleven. Een groen, duurzaam en blijvend cadeautje dus.

Dat geeft je niet alleen tijdens het weekend van de klant, maar ook de maanden er na, een gespreksonderwerp met jouw klanten.

De plantjes die je al geschenk geeft kunnen voorzien worden van een bijhorend bloempotje (terra cotta potjes, of kunststof potjes beschikbaar in wit, okergeel, zwart of oestergrijs). Deze kan je perfect voorzien van een sticker met het logo van je zaak.

Je kan er ook steeds voor kiezen om bij Plantiful bijhorende houten plantenlabels te bestellen. Deze graveren we dan met het logo van je zaak, of een leuke quote.

Ook het uitdelen van de plantjes hoeft geen praktisch probleem te zijn. Indien gewenst leveren we de plantjes in een beschermende plantencup die erg makkelijk uit te delen is. Zo kan de klant perfect het plantje bij in de zak met de aankopen steken.

Een sleutelhanger met echte cactus als originele actie

Naast de miniplantjes is één van onze best verkopende artikelen op het gebied van relatiegeschenken de sleutelhanger met echte cactus.

Jawel, een echte cactus! Een originele attentie die zo aan de sleutelbos van je klanten terecht komt.
Het bijhorende etiket van de sleutelhanger kan indien gewenst gepersonaliseerd worden met de eigen huisstijl en logo.
Na enkele maanden kan de cactus in de sleutelhanger verpot worden naar een echt bloempotje om verder te groeien!

Kan je je wel vinden in deze tips voor het weekend van de klant?
Neem dan gerust contact met ons op om mogelijkheden en personalisatie te bespreken.

Wees dit jaar met het weekend van de klant de origineelste handelaar in het dorp en laat jouw attentie nog dagenlang het gespreksonderwerp zijn bij jouw klanten!

Plantjes als relatiegeschenk zijn 100% aftrekbaar!

Voor relatiegeschenken lager dan € 50 / stuk (excl. btw), is de btw 100% aftrekbaar.
De kost van de plant op zich is slechts voor 50% aftrekbaar.

Echter, wanneer de relatiegeschenken gepersonaliseerd worden (bijvoorbeeld door je logo of slogan te laten graveren op onze bijhorende houten plantenlabels), dan gelden deze geschenken als promotiemateriaal, waardoor alles weer 100% aftrekbaar wordt.

Een plantje als relatiegeschenk is dus niet enkel goed voor het milieu, maar ook goed voor je boekhouding!

Meer weten over mini plantjes als bedankje voor het weekend van de klant?

Neem dan contact met ons op via hello@plantiful.be of via het contactformulier.

Vermeld hierbij zeker het aantal stuks dat je nodig hebt en of je al een specifieke voorkeur hebt voor mini vetplantjes en/of cactusjes, potje en/of plantenprikkertje.

We doen daarna graag een voorstel op maat om samen met jullie de leukste mini plantjes uit te delen.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend