Nieuw: Plantenlabels met een boodschap

Nieuw: Plantenlabels met een boodschap

Planting some new roots…

Bloemen en kamerplanten als cadeau, het blijft een klassieker waar je niets mis mee kan doen. Omdat bloemen nogal vergankelijk zijn, zijn we zelf meer fan van kamerplanten. Toegegeven, onze mening is uiteraard een beetje gekleurd 😉

Voeg een persoonlijke touch toe aan je cadeau

Heel wat mensen bestellen vetplanten en cactussen op Plantiful als cadeau. Om onze klanten nog beter te bedienen kondigen we dan ook graag met veel enthousiasme aan dat je op Plantiful bij je planten ook een plantenprikker met bijhorende boodschap kan bestellen voor de meest voorkomende situaties.

De houten plantenlabels zijn duurzaam en worden gegraveerd met een leuke en toepasselijke quote.
Deze prikker zorgt voor the finishing touch bij jouw plantje dankzij een persoonlijke boodschap voor iemand speciaal.

De ideale afwerking bij jouw geschenk!

Happy Birthday

Verjaren doen we allemaal. Elk jaar opnieuw. Deze Happy Birthday plantenprikker vormt samen met je vetplant of cactus die je op onze webshop bestelt een origineel cadeau waar de gelukkige jaren plezier aan beleeft!

Congrats

Felicitaties? Daar hoort een klein cadeautje bij! Voorzie het vetplantje of cactusje dat je op onze webshop kan kopen van deze prikker om je boodschap kracht bij te zetten.

Love you to the moon and back

Wil je iemand laten weten dat je hem of haar graag ziet? Met deze houten gegraveerde plantenprikker die je in de aarde van het plantje kan stoppen, zal de ontvanger je warme woorden nooit vergeten!

Get well soon

Wil je iemand veel beterschap wensen? Een cadeautje waar de persoon nog lang kan van genieten wanneer hij/zij terug aan de beterhand is. Voorzie je vetplantje of cactus met deze houten plantenprikker om te laten weten dat je aan hem/haar denkt.

Thank you

Zou de wereld niet nog mooier zijn als iedereen elkaar wat vaker zou bedanken?
Geef alvast het goede voorbeeld met deze leuke “Thank you” plantenprikker.

House + plants = home

Vrienden of familie die verhuizen en op zoek naar een leuk en origineel house warming cadeau? Geef de nieuwe inwoners een streepje groen in huis met onze plantencombinaties. Samen met dit plantenlabel zorg jij voor een groene start in hun nieuwe thuis!

Custom made plantenprikkers

Ben je eerder op zoek naar mini plantjes voor speciale gelegenheden met bijhorende plantenprikkers?
Neem dan eens een kijkje naar onze gelegenheden.

Vergeet je wenskaartje niet

Wist je dat je bij Plantiful ook een unieke Plantiful-wenskaart kan bestellen? Zo hoef je niet nog naar de winkel te lopen voor een kaartje bij je cadeau.

Stuur je je plant rechtstreeks naar de ontvanger? Dan schrijven wij graag jouw tekstje op het kaartje. Je kan jouw persoonlijke boodschap meedelen in het opmerkingenveld tijdens de checkout.

Verwittig wel even de ontvanger dat er een pakketje aankomt zodat het plantje niet te lang in de doos moet wachten voor afhaling in het postkantoor indien jouw ontvanger niet thuis is op het levermoment.

Is cadeauverpakking mogelijk bij Plantiful?

Een vraag die veel gesteld wordt wanneer mensen een kamerplant als cadeau bestellen bij Plantiful, is of cadeauverpakking mogelijk is. Dat is helaas niet mogelijk. We verzenden onze planten in speciale beschermende verpakking zodat de plantjes niet beschadigd raken tijdens de verzending. Deze beschermende verpakking leent er zich helaas niet toe om in te pakken als geschenkverpakking.

PS: we sturen nooit een factuur mee in de doos, deze wordt digitaal aangeleverd na jouw bestelling. De ontvanger van je pakje zal het bijhorende kostenplaatje dus niet te zien krijgen van jouw cadeau.

Heb je meer interesse in een digitale cadeaubon? Neem dan hier een kijkje.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend