5 redenen voor miniplantjes als doopsuiker

5 redenen voor miniplantjes als doopsuiker

5 redenen om miniplantjes als doopsuiker te kiezen

Kleine miniplantjes als doorsuiker zijn razend populair. Maar moest je toch nog niet overtuigd zijn, dan geven we je graag 5 redenen waarom je volgens ons toch maar beter ook vetplantjes of cactusjes overweegt als bedankje bij de geboorte van jullie kleine spruit.

1. Plantjes zijn veel gezonder dan suikerbonen

Laten we beginnen met een echte open deur in te stampen. We, en de kids, snoepen clichématig al meer dan genoeg.
Waarom dan geen gezond alternatief voorzien?

Op plantjes kauwen is alvast geen goed idee (en schets nu maar even een mental image van iemand die op een cactus kauwt ;-)). We zijn het er allemaal over eens: geen suikerbonen is gezonder dan wel suikerbonen.

2. De kleine plantjes groeien jaren verder

Let’s face it, de suikerbonen die je vaak krijgt zijn vaak al op tegen dat je thuis bent. Het enige wat dan overblijft is een lege verpakking. Met vetplantjes en cactusjes is dat net een beetje anders, want als je gasten de plantjes niet verdrinken* blijven deze lang doorgroeien en hebben ze er nog heel veel plezier aan.

* We geven trouwens bij alle plantjes verzorgingskaartjes mee die je mee kan uitdelen. Zo vermijd je dat vrienden en familie de plantjes effectief te veel water geven. Lees hier meer over de verzorgingstips.

3. Combineren is winnen

Kiezen (wat je gaat geven) is altijd een beetje verliezen.

Je kan dus gerust suikerbonen, snoepjes, kleine flesjes jenever (voor nonkel Jos) en uiteraard plantjes of cactusjes combineren als geboortebedankjes.
Zo is er voor ieders wat wils en stel je niemand teleur.

TIP: voorzie toch maar genoeg plantjes, je zou niet de eerste zijn die er na een paar weken een extra lading nodig heeft “omdat ze zo populair zijn”.  🙂

4. De kleine plantjes zijn personaliseerbaar met de babynaam

De mogelijkheden om de mini plantjes te personaliseren zijn onbeperkt.
Eerst en vooral kan je kiezen of je voor kleine vetplantjes gaat, of toch liever voor mini cactusjes of zelfs beide.

Vervolgens kan je kiezen voor kunststof gekleurde potjes (zwart, wit, okergeel, oestergrijs). Liever de klassieke rode terracotta potjes? Dat kan ook.

Ook voor de babynaam heb je tal van opties. Je kan kiezen voor een houten plantenlabel waarop de naam van jullie kindje wordt gegraveerd. Dit plantenlabel kan je dan in jouw mini plantjes prikken.
Je kan eventueel ook de potjes voorzien van een stickertje met de naam op, of met een koordje en een kartonnen label.
Ben je echt creatief? Dan kan je de handen uit de mouwen steken en de terracotta potjes zelf schilderen.

5. Miniplantjes zijn origineel

Je weet het zo al bij je volgende babybezoek, je krijgt opnieuw suikerbonen mee. Dat is uiteraard heel lekker, en daarop noemt het ook doopsuiker (en niet doopplantjes).

Maar geef toe, jij bent diegene die net altijd iets origineler en creatiever wilt doen, nietwaar? Geloof ons, je gaat handen te kort komen om de “oooh dat is origineel” reacties (van Tante Lea, Mia, Peter van Josefien om de hoek, … ) te tellen voor jullie leuke geboortebedankjes.

Conclusie

Welke keuze je ook maakt, bij Plantiful ben je alvast aan het juiste adres om jullie mini vetplantjes & cactusjes online te bestellen.
De vetplantjes en cactusjes van Plantiful komen recht uit de serres van onze Belgische kweker. De plantjes worden max. enkele dagen voor levering afgehaald bij de kweker, waardoor ze nog zeer vers zijn bij aankomst.
Dat is niet alleen een correcte prijs, maar ook de beste kwaliteit. Onbeschadigde vetplantjes die kraakvers zijn en dus nog maanden groeiplezier in een opperbeste staat geven.

Je kan de plantjes afhalen in Westerlo of gewoon aan huis laten leveren door onze koerierdienst.
Om de beste kwaliteit van onze mini plantjes te garanderen, worden deze niet verzonden via Bpost.
De plantjes worden opgehaald bij Plantiful en rechtstreeks afgeleverd aan jouw voordeur.
Met de geboorte van jullie baby hebben jullie voldoende andere zaken te doen, daarom willen we de verzending zo aangenaam mogelijk houden voor de toekomstige ouders.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend