Welkom Yara! Mini plantjes als geboortebedankje

Welkom Yara! Mini plantjes als geboortebedankje

Bloom Yara bloom 

CASE: Trendy groene bedankjes voor een babybezoekje bij Yara

In de zoektocht naar een origineel en trendy idee voor de geboortebedankjes, kwam mama Dareen terecht bij Plantiful voor een leuke groene attentie.
Om het aanbod en de mogelijkheden van mini plantjes meteen zelf al eens onder de loep te nemen, besloot mama Dareen om de infomatiebrochure van Plantiful te downloaden met bijhorende prijslijst.

Dit monde al snel uit in een fijne samenwerking om het ideale geboortebedankje samen te stellen voor hun dochtertje Yara.
Zo koos mama Dareen voor een mix van mini vetplantjes met bijhorende witte kunstof sierpotjes.
Daarnaast werd er ook gekozen voor gegraveerde houten plantenlabeltjes met de naam van hun dochtertje voor the personal & finishing touch.
Dit alles zorgt samen voor een prachtig afgewerkt geheel.

  Toen ik jullie website zag, werd ik meteen verliefd op jullie miniplantjes met de schattige potjes en prikkers. Ik was echt aangenaam verrast met jullie vriendelijkheid en het persoonlijke contact. Ik en mijn partner Andries zijn heel tevreden en super blij met onze geboortebedankjes. De gasten waren verrast met het mooie idee. Ze waren echt enthousiast. Goede service en en de plantjes waren geleverd in perfecte staat. De plantjes waren duidelijk zorgvuldig gekozen en ingepakt. Ik ben zinnens om nog bestellingen te plaatsen in de toekomst. Heel erg bedankt voor Mathias en Ellen!  

Mama Dareen en papa Andries

Mini plantjes als geboortebedankje

Verras net zoals Dareen jouw familie en vrienden met een blijvende herinnering aan jullie wondertje met de mini plantjes van Plantiful.

Heb je er zelf al eens over nagedacht om het origineler aan te pakken dan standaard suikerbonen uit te delen aan vrienden en familie? Dat kan dankzij een mini cactus of mini vetplantje! Een bijzonder gebaar dat veel langer blijft en bovendien een mooie symbolische waarde heeft. Het mini plantje groeit, net zoals jullie kleine spruit, elke dag een beetje meer.

Bovendien kunnen we deze groene geboortebedankjes ook personaliseren met de naam van jullie baby en eventueel voorzien van een bijhorend icoontje of quote.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend