Steek je thuiswerkend personeel een plantje onder de riem <3

Steek je thuiswerkend personeel een plantje onder de riem

Een plantje bezorgen aan al je thuiswerkend personeel?

Verdorie toch. Wat een vreemde tijden hé? En als zaakvoerder wordt er veel van je gevraagd. De zaken draaiende houden. Zorgen dat de bestellingen en klanten blijven binnen komen. Dat alle facturen tijdig betaald raken. En dan moet je er nog zijn voor je werknemers. Als steun en toeverlaat, en als vastberaden en standvastig kapitein die het bedrijf door de storm loodst.

Intussen werken zowat alle bedienden en kantoor-gerelateerde jobs al een week of twee thuis. Er is ongetwijfeld nog regelmatig contact per e-mail, telefoon of videoconferentie. Maar heb je ook al eens gedacht aan een symbolische daad? Een kleine attentie om te laten weten dat ze er niet alleen voor staan, en dat je aan hun denkt?

Bij Plantiful hebben we afgelopen dagen, in opdracht van zaakvoerders, HR-afdelingen, marketeers en feestcomités al heel wat plantjes naar werknemers thuis mogen verschepen als attentie. De spreekwoordelijke “hart (of vetplant/cactus) onder de riem”. Met een ludieke toets, want zo help je hun tijdelijke werkplek, thuis aan de keukentafel of livingtafel, op slag wat gezelliger maken.

Plantiful zorgt, en ontzorgt, voor de volledige afhandeling van de actie. De pakketjes worden snel en veilig (per bPost) geleverd bij al je personeel. Zo kan jij je verder focussen op je bedrijf in deze belangrijke dagen.

Tip: planten als relatiegeschenk zijn volledig fiscaal aftrekbaar.

Eventuele personalisaties kunnen met behulp van houten plantenlabels (quote, logo, …), stickers op de potjes of bijhorende wenskaarten. We denken graag met je mee.

Is het versturen van een hippe vetplant, een stoere cactus, of een trendy kamerplant iets waarmee je je personeel en collega’s een warm gevoel kan geven?

Contacteer ons om de mogelijkheden door te praten:
Bas Goedemé
hello@plantiful.be
+32 474 20 78 50

Wist je dat vetplanten en cactussen regelmatig worden gebruikt als leuke attentie om het eigen personeel en de trouwe klanten in de spreekwoordelijke bloemetjes te zetten?
Ontdek enkele cases in de kijker.

Case: DOMO voorziet klanten met vetplantjes van Plantiful als eindejaarsgeschenk.

Case: Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met vetplantjes van Plantiful.

Case: Secretary Plus zet 650 medewerkers “in de plantjes” tijdens hun event.

Send this to a friend