Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met plantjes

Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met plantjes

Planting some new roots 

Case: Carglass kleedt nieuw hoofdkantoor in met vetplantjes van Plantiful

Begin september nam Carglass de intrek in een nieuw hoofdkantoor.
Om de zo’n 230 medewerkers van het hoofdkantoor zich vanaf de eerste dag volledig thuis te laten voelen, koos Carglass er voor elke bureau te voorzien van een plantje. Ook de gemeenschappelijke ruimtes werden uiteraard opgefleurd met een bonte verzameling van de Plantiful vetplantjes.

 Ik ben INSTANT HAPPY als ik de plantjes zie, vooral de kleur van het potje (geel) siert mijn bureau.

Elke, Facility Coördinator

Vetplanten zijn de ideale kantoorplant

Ze hebben weinig verzorging nodig en kunnen meerdere weken (afhankelijk van de omstandigheden) zonder water. De onderhoudsploeg moet hierdoor niet elke week alle planten verzorgen, en dat de drukbezette collega’s er niet aan denken om hun plantje water te geven kan ook geen kwaad.

Bovendien bestaan vetplanten in alle vormen, maten en kleuren waardoor je een gevarieerd aanbod aan planten krijgt op kantoor. Bij Carglass leverden we maar liefst meer dan 20 verschillende soorten vetplantjes.

 Ik kan ook alleen maar positief zijn over hoe jullie alles aanpakken: duidelijke en snelle communicaties, levering/ophaling verliep heel vlot, alles stond mooi klaar voor ons, alles heel verzorgd, …

Hanne, PA to Sales & Marketing Director

Lijken vetplanten en cactussen voor jullie ook een leuk relatiegeschenk met het oog op de feestdagen, een originele attentie voor het personeel, of de ideale manier om het kantoor wat te vergroenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend