Weekend van de klant 2018

IT'S AN "ADD TO CART" KINDA DAY!
Weekend van de klant 2018

Weekend van de klant bij Plantiful

Het is weer zo ver! Dag van de klant is opnieuw aangebroken. Wat zeggen we? Weekend van de klant!
En Plantiful.be doet mee.

Bestel op zaterdag 6 oktober 2018 of zondag 7 oktober 2018 voor minstens 20 euro* online op Plantiful.be en krijg deze sleutelhanger met levende cactus, t.w.v. 7,50 euro, er zomaar gratis bij als cadeau!

Het ideale moment om jouw favoriete plantjes online te kopen uit onze Plantiful essentials of design collectie. Of ga eens wild, want het is tenslotte weekend van de klant, en kies voor één van onze leuke Plantiful combinaties. Zo kan je meteen heel het huis opfleuren met vetplantjes & cactussen. Uiteraard ook zeer geschikt als geschenk! 😉

* exclusief verzendkosten.

Sleutelhanger met echte cactus
Sleutelhanger met echte cactus
Dag van de klant 2018

Plantiful Webshop - Plantjes die blijven

De Plantiful vetplantjes & cactussen worden hand-picked geselecteerd uit de serres van onze Belgische kweker. Speciaal voor jou.

Plantiful Essentials Collection

Essentials line

Kies je een vetplant of cactus uit onze Essentials collectie? Dan haal je een echte musthave interieur accessoire in huis dat past in elke omgeving.

Plantiful Design Collectie

Design collectie

Ben je op zoek naar een hip interieur accessoire of een stoer accent? Dan zijn deze succulenten met bijhorende designer pot zeker iets voor jou!

Plantiful Plantenboxen

Plantiful boxen

Kan je niet kiezen tussen al die mooie plantjes? Gelijk heb je! Bestel één van de combinatie boxen met succulenten. Want alleen is maar alleen!

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend