Vetplanten terug van weggeweest

Vetplanten terug van weggeweest

Nothing haunts us like the things we didn’t buy…

Vetplanten terug van weggeweest

Het warme en zonnige weer van afgelopen weken was voor ons misschien net iets te veel van het goede, zeker als je veel moet rondlopen in een glazen serre, maar voor onze zuiderse vetplanten een ideaal scenario.

Het gevolg hiervan is dat we blij zijn om te kunnen aankondigen dat een aantal van onze vetplantjes, die in de winterperiode en het voorjaar niet beschikbaar waren, weer helemaal volgroeid en terug van weggeweest zijn!

We geven je een overzichtje van de vetplanten die je weer veilig en snel online kan bestellen op onze webshop:

Haworthia Royal Highness

Deze Haworthia Royal Highness kamerplant lijkt sprekend op een kroontje.
De spitse groene bladeren met puntig uiteinde bevatten kleine witte stipjes die de blaadjes van deze plant een mooie structuur geven.

Echeveria nodulosa

Als je echt een bijzondere vetplant in huis wilt, moet je Anna in huis halen. De bijnaam van deze Echeveria Nodulosa is niets voor niets “Painted Beauty” of “Painted Echeveria” en wordt door vele vetplant liefhebbers als spectaculair omschreven. De plant bestaat uit in rozette-vorm geplaatste bladeren met een prachtig motief. De bladeren zijn lichtgroen, maar op de randen en doorheen de bladeren vind je felle rode strepen en schakeringen terug.

Echeveria Nodulosa Beni Tsukasa

Deze Echeveria Nodulosa Beni Tsukasa is een prachtige vetplant waarvan de binnenste bladeren bordeauxrood zijn, en groener worden (met unieke structuren) naar de buitenzijde toe. Als je een succulent in huis wilt halen waar je uren kan naar staren, dan moet je deze zeker kopen.

Echeveria Chocolate

Een Echeveria vetplant met chocolade in z’n naam? Die moet je gewoon in huis hebben als chocoladeliefhebber! Hoewel dit vetplantje niet eetbaar is (echt niet proberen, hoe aanlokkelijk het ook kan zijn), is ze wel een streling voor het oog. De mooie bruine chocolade kleurachtige bladeren van deze Echeveria Chocolate kamerplant zijn dan ook behoorlijk uniek.

Echeveria Opalina

Deze zeer gewilde Echeveria Opalina moet je gewoon als kamerplant in huis halen! De bladeren van deze Echeveria hebben een prachtige vorm en zijn blauw-groen van kleur, maar hebben ook een ietwat paarse schijn in zich. De bladeren van deze succulent voelen behoorlijk vlezig en dik aan.

Aloe Peglerae

Deze Aloë vetplant is kroonvormig en heeft kleine stekeltjes. Fez blijft altijd groen en is zeer eenvoudig in onderhoud.

Wishlist 0
Continue Shopping
Send this to a friend